Vivo připravuje druhou generaci svého tabletu

Vivo připravuje druhou generaci svého tabletu
2023-03-18T16:02:13+02:00
• 18. 3. 2023

Zdroj: Vivo

Druhá generace tabletu od společnosti Vivo je součástí prvního úniku, který přibližuje možné prvky ze seznamu výbavy. Čínský výrobce bude možná chtít dodržet roční rozestup mezi oběma zástupci, přičemž mu zbývá ještě necelý měsíc, aby chystaný tablet měl za sebou vše potřebné. Každopádně už teď víme, že zařízení se dočká příjemných vylepšení.

Z velkého větší

Vivo Pad 2 nesoucí kódové označení PA2373 si vyslouží větší displej, a to konkrétně 12palcový LCD panel. K němu navíc chtějí přidat 144Hz obnovovací frekvenci a podobné rozlišení kolem 2 560 x 1 600 pixelů. Druhá změna se dotkne hardwaru, kam místo očekávaného Snapdragonu 8 Gen 2 od Qualcommu nakonec přijde čipová sada Dimensity 9000 od MediaTeku. Nastavení paměťových konfigurací zatím neznáme, ale určitě jich bude opět několik.

vivo Pad 800x800x

Vivo Pad | Zdroj: Vivo

Zahraniční zdroje počítají s nasazením čtveřice reproduktorů na maximálně kvalitní zvukový výstup, velkokapacitní baterie atakující hranici 10 000 mAh nebo technologie rychlého nabíjení. Dále jak přední kamerka, tak i dvojice zadních fotoaparátů by se mohla dočkat vylepšení. Začátkem dalšího týdne mateřská společnost BBK Electronics odhalí Oppo Pad 2 a ten může být inspirací právě pro novinku od Vivo.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat