Oppo Find X6 Pro se ukazuje na první fotografii aktualizováno

Oppo Find X6 Pro se ukazuje na první fotografii [aktualizováno]
2023-03-12T16:30:43+02:00
• 12. 3. 2023

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 12. 3.

Po dvou měsících zde máme první fotografii chystaného modelu Oppo Find X6 Pro. Konkrétně se nabízí jen pohled na zadní stranu, kde si jde všimnout periskopického foťáku se zoomem. Zatím známe rozlišení hlavního snímače, ale ještě není jasné, co nabídne druhý. Dá se předpokládat, že když firma použije svůj koprocesor MasiSilicon pro zpracování fotografií, tak se asi nabídne i optická stabilizace obrazu. Spekuluje se, že tento model bude mít omezenou dostupnost, ale budeme si muset počkat na oficiální oznámení pro potvrzení spekulací.

gsmarena 001 16 566x500x

Zdroj: gsmarena (se souhlasem)

Původní článek 28. 1.

Minimálně od září loňského roku víme, že čínská společnost Oppo pracuje na modelové řadě Find X6 a aktuální zpráva rozšiřuje celkový počet zástupců. Výrobce bude pokračovat v zavedené tradici, kde nejvýše postavený telefon s přívlastkem Pro dostane dvě varianty odlišené dodavatelem čipové sady. Počet rozdílů pravděpodobně bez problému napočítáte na prstech jedné ruky.

Podle očekávání

Zařízení s kódovým označením PHS110 v konečném výsledku bude Find X6 Pro Dimensity Edition. Oproti Find X6 Pro 5G by novinka měla údajně dostat výkonný procesor Dimensity 9200 od MediaTeku, který doprovodí operační paměť RAM typu LPDDR5x nebo interní úložiště UFS 4.0. Tento 5G čip je považován za přímou konkurenci Snapdragonu 8 Gen 2, o němž uslyšíme právě ve spojení s Find X6 Pro 5G.

PHS110 1024x1121x

Oppo PHS110 v databázi CMIIT

Druhým a zároveň posledním rozdílem se stane prodejní cenovka, která u edice Dimensity po přepočtu klesne zhruba o 3 000 Kč. Bylo tomu tak i v případě předchozí generace. Zbytek prvků budou mezi sebou sdílet, přičemž se vyhlíží QHD+ panel, tři zadní fotoaparáty s hlavním 50MPx snímačem, skener otisků prstů pod displejem, přední 32MPx kamerka, 5 000mAh baterie se 100W nabíjením či Android 13 pod platformou ColorOS 13.

Odhalení se očekává během 1. čtvrtletí tohoto roku a do té doby ještě můžeme být svědky několika úniků.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat