Honor Band 7 přichází na český trh aktualizováno

Honor Band 7 přichází na český trh [aktualizováno]
2023-03-06T18:05:27+02:00
• 6. 3. 2023

Zdroj: Honor

1

Aktualizováno 6. 3.

Těsně před koncem minulého roku jsme se dočkali chytrého náramku Honor Band 7, který se až nyní dostává na český trh. Již od dnešního dne je nabízen v českých obchodech za cenu 1 299 Kč ve variantách Coral Pink, Meteorite Black a Emerald Green.

Původní článek 27. 12.

Pondělní tisková konference společnosti Honor se postarala o hromadu novinek a mezi ně patří i nový chytrý náramek již v 7. generaci. Ve srovnání s předchůdcem není připravena žádná výraznější aktualizace, takže majitelé možná nenajdou jediný důvod k přechodu na tuto aktuální verzi. Každopádně Honor Band 7 za málo peněz nabídne hodně muziky.

Pro nenáročné

Přední panel nese 1,47palcový AMOLED displej s 2.5D zakřiveným sklem kolem něj. Lesklé tělo ve tvaru obdélníku bylo vyrobeno z neupřesněné slitiny kovu. Šasi vyplňuje neznáná baterie, která slibuje maximální výdrž 14 dnů. Samozřejmostí je technologie rychlého nabíjení nebo voděodolnost do hloubky až 50 metrů.

HONOR Band 7 KV horizontal CZ 1 2442x1220x

Zdroj: Honor

Konektivitu zajišťuje technologie Bluetooth ve verzi 5.2 a neschází ani standardní snímače pro měření tepové frekvence, okysličení krve či sledování spánkové aktivity. Navíc sportovci mohou vybírat z 96 sportovních režimů. Výrobce sice uvádí podporu plateb v obchodech, ale za pomoci NFC čipu tomu tak asi nebude.

Vše uzavírají funkce jako ovládač hudebního přehrávače, aktuální počasí, dálkové ovládání spouště fotoaparátu a také funkce nalezení spárovaného zařízení. Obchodníci začnou od 6. ledna 2023 prodávat celkem tři barevné verze (černá, modrá, růžová) za doporučenou cenu v přepočtu 814 Kč.

Zdroje: ithome.com, gizmochina.com, item.jd.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

SticklerStickleru

6. 3. 2023, 21:00

Už ho mám asi tak 3. měsíce koupil na Amazonu :D a pohoda.. Mám tam i češtinu..
Ale vypadá to furt jak 6ka i funkcema :]

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat