Nové Galaxy S23 Ultra se dočkalo limitované BMW M edice

Nové Galaxy S23 Ultra se dočkalo limitované BMW M edice
2023-02-12T16:30:47+02:00
• 12. 2. 2023

Galaxy 23 Ultra; zdroj: Dotekománie

Německá automobilka BMW při uvádění speciálních edicí bývá často spojována s herní značkou iQOO z Číny. Protentokrát došlo k výjimce, nejnovější a zároveň aktuálně nejlepší telefon od společnosti Samsung vychází ven v limitovaném počtu jako Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. V každém případě přírůstek půjde pořídit pouze na jejich domácí půdě.

Speciálka i s cenou

Zařízení neprošlo žádnou změnou, která by se týkala hardwarové sestavy. V oficiálním prodeji akorát nabídnou jedinou paměťovou konfiguraci, a to 12GB paměť RAM ve spojení s 512GB úložištěm na uživatelská data. Mobilní novinka je inspirována modelem BMW M3 E30, což se podepisuje u celého designu.

samsung galaxy s23 ultra bmw m edition 5 770x2336x samsung galaxy s23 ultra bmw m edition 1 770x1344x

Zdroj: GSMArena

Softwarová část v základu obsahuje vlastní téma a speciální video při zapnutí/vypnutí. Další benefity přináší samotné balení, které zahrnuje doslova hromadu příslušenství. Budoucí majitelé podle dostupných informací dostanou například pouzdro ve tvaru přední kapoty, přívěsek na klíče s šesti vyměnitelnými logy, malý bezdrátový kompresor na pneumatiky, ručičkové hodinky, sluneční brýle včetně držáku, kovové logo, plakát nebo fotoknihu.

Rozhodně také potěší dárkový voucher, který umožňuje absolvovat kurz pod vedením certifikovaného instruktora v jihokorejském Incheonu, kde firma BMW vlastní testovací okruh. Nakonec předprodej s 1 000 kusy v barvě Phantom Black běží do 13. února za cenovku v přepočtu 30 278 Kč.

samsung galaxy s23 ultra bmw m edition 4 770x2486x samsung galaxy s23 ultra bmw m edition 2 770x1464x samsung galaxy s23 ultra bmw m edition 3 770x1464x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat