Připravované Realme V30 zatím budí rozpaky

Připravované Realme V30 zatím budí rozpaky
2023-01-14T16:30:30+02:00
• 14. 1. 2023

Zdroj: Realme

Čínský úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace pro zahájení prodeje telekomunikačních zařízení v zemi, měl možnost otestovat další novinku z dílny společnosti Realme. Následující týdny či měsíce se postarají o rozšíření modelové řady V, kam tradičně míří telefony charakteristické pro střední třídu. Ovšem tentokrát výrobce z pohledu specifikací spíše zařazuje zpátečku.

Hodně slabé

Novinka s kódovým označením RMX3618 a RMX3619 bude údajně ve finále nést název Realme V30. Odhalená výbava skrze zápis ve volně dostupné databázi nenahrává myšlence, že by mělo jít o zatím nejlepšího zástupce série V. Prvky jsou poměrně daleko od modelu V25, přičemž nepřekonají ani posledního zástupce V23i.

V30 960x640x

Zdroj: Gizmochina

Přední část má zabírat 6,51palcový HD+ displej v poměru stran 20:9 a vybavený výřezem typu „Waterdrop“. Vnitřní šasi vyplňuje neupřesněný procesor s osmi jádry (2,2 GHz) nebo několik paměťových konfigurací – 4/6/8GB RAM + 64/128/256GB úložiště na uživatelská data. Dále nebude vynechán ani slot pro paměťovou microSD kartu.

Vzadu se objeví dva základní objektivy (13 + 5 MPx) či 5 000mAh baterie podporující technologii rychlého 10W nabíjení. Nekompletní výbavu dnes podtrhuje přední 5MPx kamerka, boční skener otisků prstů a nejnovější verze systému Android pod vlastní platformou Realme UI. Další informace mohou přinést již nejbližší dny.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat