iOS 16.3 dorazí příští týden, přinese novinky

iOS 16.3 dorazí příští týden, přinese novinky
2023-01-19T13:30:19+02:00
• 19. 1. 2023

Zdroj: NextPit (se souhlasem)

Apple by měl příští týden vydat aktualizaci iOS 16.3 pro iPhony. Tato verze se dostala v prosinci do beta testování a jak se zdá, podle oficiálního zdroje, by měla pro všechny dorazit již za pár dní.

Co nového přinese iOS 16.3?

Apple v podstatě datum vydání aktualizace sdělil v rámci tiskové zprávy ve které zároveň oznamoval uvedení nové tapety pro iPhone a ciferník pro Apple Watch v barvách Unity. Apple tím chce symbolicky oslavit událost Black History Month. V této tiskové zprávě zaznělo datum 24. ledna které bude tím dnem D. Aby bylo možné získat novou tapetu a ciferník, je nutné splnit podmínky kterými jsou právě aktualizace na iOS 16.3 a watchOS 9.3. Dále bude nutné pro získání nové tapety a ciferníku v barvách Unity mít alespoň iPhone 8, nebo Watch 4 série.

iOS 163 Beta 1 Update 1260x800x

Zdroj: Android Headlines

Pojďme se ale podívat na to, co aktualizace přinese nového. Patřit mezi ně bude podpora hardwarových klíčů, které zajistí další fyzickou vrstvu zabezpečení pro Apple ID. Vylepšení se dočká také funkce SOS volání a uživatelé získají nového průvodce přenesením hudby, nebo hovorů z iPhonu do Home Podu. Tyto změny nepatří mezi zásadní, vzhledem k tomu, že verze iOS 16.3 byla ve vývoji relativně krátce, dalo se očekávat, že nepřinese příliš mnoho novinek.

Vydáním této aktualizace prakticky okamžitě startuje vývoj verze iOS 16.4 u které zatím není jasné, jaké novinky přinese. Stále se zatím čeká na funkce, které by měly být dostupné i uživatelům mimo USA. Patří mezi ně například Apple Pay Later, Apple Music Classical, nebo Advanced Data Protection for iCloud.

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat