Vodafone prodlužuje dostupnost limitovaného tarifu za 599 Kč měsíčně aktualizováno

Vodafone prodlužuje dostupnost limitovaného tarifu za 599 Kč měsíčně [aktualizováno]
2022-12-12T18:05:00+02:00
• 12. 12. 2022

Zdroj: Vodafone

Aktualizováno 12. 12.

Mobilní operátor Vodafone nás dnes informoval, že nový limitovaný tarif za 599 Kč měsíčně bude nabízet ještě jeden týden. Měl by být tedy dostupný jen do konce tohoto týdne, ale samotné podmínky k tomuto tarifu uvádí, že tarif bude k dispozici do 31. 12. 2022. To ještě nutně neznamená, že by za týden nemohl zmizet z nabídky.

Původní článek 8. 12.

Mobilní operátor Vodafone nějakou dobu láká na tarif za 297 Kč, jehož dostupnost postupně prodlužuje. Nyní ale zveřejnil nový tarif, který bude k dispozici jen po omezenou dobu.

Limitovaná nabídka

Vodafone na svých stránkách zveřejnil nový tarif, který nazval „Neomezené volání do všech sítí a 15 GB“. Ve skutečnosti se jedná o tarif Red Standard se 40% slevou. Za cenu 599 Kč se tedy nabízí 15 GB FUP, neomezené volání a neomezené SMS do všech sítí.

Sice na oficiální stránce, což je jediné místo, odkud si ho mohou zájemci pořídit, je uvedeno, že je jen pro nové zákazníky, tak v samotných podmínkách je vysloveně napsáno:

Nabídku tarifu „Neomezené volání a sms do všech sítí a 15 GB za 599 Kč“ (dále jen “Tarif“) jsme připravili pro nové nefiremní i firemní zákazníky, kteří si u nás pořídí nové telefonní číslo nebo si přenesou telefonní číslo od jiného operátora v ČR k Vodafone.

Nabídka je určena také pro naše stávající zákazníky, kteří budou měnit svou platební metodu z dobíjecí karty na vyúčtování.

Nabídku lze tedy využít v případě, pokud přecházíte z předplacenky na tarif. Získat ho lze jen přes stránky operátora. Vodafone ale má v nabídce ještě jeden tarif s neomezeným voláním, SMS a daty, jen je jeho rychlost maximálně 2 Mbps, přičemž stojí také 599 Kč. Jmenuje se Neomezený Basic a není nijak jinak časově limitován.

tarif 1155x385x

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat