Nejlepší koloběžky v Česku brutálně zlevnily, ušetříte přes 30 tisíc komerční článek

Nejlepší koloběžky v Česku brutálně zlevnily, ušetříte přes 30 tisíc [komerční článek]
2022-12-13T18:01:46+02:00
• 13. 12. 2022

Chcete nejlepší elektrokoloběžku za tu nejnižší cenu, co se kdy prodávala? Koloběžky KAABO padly do vánočních slev a jsou teď levnější, něž kdykoli předtím. Mnohem dostupnější jsou téměř všechny modely, včetně toho nejlepšího s dojezdem až 180 km, na kterém momentálně ušetříte neuvěřitelných 31 tisíc.

Elektrokoloběžky KAABO

Elektrokoloběžky KAABO patří k těm nejlepším na trhu, což dokazuje i fakt, že jeden z modelů – Mantis 10 Plus – si loni vysloužil titul nejlepší elektrokoloběžky roku. Na českém trhu nemají prakticky konkurenci, a to hlavně díky bytelné konstrukci, odpružení předního i zadního kola, kvalitnímu brzdovému systému a především pak díky nevídaným parametrům. KAABO koloběžky totiž nabízí dojezd až 180 km na jedno nabití, nosnost až 150 kg a obří výkon díky až 2 x 2000W motorům. Jsou tak ideální nejenom na rychlé cestování po městě, na jízdu do práce a zpět, ale hravě zvládnou i náročnější výlety do přírody.

1920 1080 kaabo 1920x1080x

Pokud sobě nebo někomu jinému chcete na Vánoce udělat radost a koupit některou z elektrokoloběžek KAABO za nejnižší cenu, co se kdy prodávala, máte ideální příležitost. Prakticky všechny modely jsou nyní u Mobil Pohotovosti dočasně zlevněné, nicméně ještě nižší ceny najdete u variant označených jako ROZBALENO, kterých je jen omezené množství. Jedná se přitom o nikdy nepoužité a dokonce ani nesložené kusy s kompletním balením, na které se vztahuje i plnohodnotná prémiová záruka.

Ceny rozbalených elektrokoloběžek KAABO:

Dokonce i rozbalené koloběžky si můžete u Mobil Pohotovosti pořídit na splátky, kdy vás vyjdou už od 431 Kč měsíčně. Ke všem modelům také získáte prémiovou záruku, která spočívá v tom, že v případě jakýchkoli komplikací u vás servisní středisko koloběžku vyzvedne a poté plně funkční a opravenou zase přiveze. Ke koloběžkám KAABO si také u Mobil Pohotovosti můžete pořídit celou řadu náhradních dílů a doplňků, včetně pneumatik, brzdových disků a brašen na řídítka.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat