Nový únik přibližuje Moto X40 Pro od Motoroly

Nový únik přibližuje Moto X40 Pro od Motoroly
2022-12-04T13:30:06+02:00
• 4. 12. 2022

Zdroj: Motorola

Téměř dva měsíce táhnoucí se spekulace kolem základního modelu X40 od společnosti Motorola jsou nyní rozšířeny o další telefon, který do nové série vstoupí pod označením X40 Pro. Dnešním zdrojem informací je populární účet OnLeaks na Twitteru a kromě prvních specifikací máme k nahlédnutí možnou podobu zařízení díky několika fotografií.

Naplní očekávání

Přírůstek se na první pohled bude podobat základnímu provedení včetně rozložení zadních fotoaparátů ve vyhrazeném modulu nebo umístění selfie kamerky nahoře uprostřed. Přední část by měl údajně zabrat 6,67palcový OLED displej s Full HD+ rozlišením a až 165Hz obnovovací frekvencí.

X40 Pro 2 723x614x X40 Pro 1 732x603x

Zdroj: @OnLeaks

Navíc milovníky selfie fotografování má čekat slušný 60megapixelový snímač. Dále uvnitř poběží čipová sada Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu, ke které se připojí maximální konfigurace v podobě 12GB operační paměť RAM a 512GB interního úložiště. Celkovou výdrž může určovat 5 000mAh článek baterie podporující rychlé 68W nabíjení.

Zadní stranu zaberou tři objektivy ve složení 50 + 50 + 12MPx snímač. V samotném základu najdete již nejnovější Android 13 pod vlastním rozhraním My UX. Poslední spekulovanou vlastností je certifikace odolnosti IP68. K oficiálnímu oznámení by mohlo dojít ještě během tohoto měsíce za zatím neznámou cenu.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat