GUG prosinec – Počkej chvilku, chviličku, máme ještě akcičku

GUG prosinec – Počkej chvilku, chviličku, máme ještě akcičku
2022-12-01T18:00:20+02:00
• 1. 12. 2022

GUG.cz je komunita lidí, kteří rádi předají své vědomosti a u toho se sami učí něco nového. Jsme učitelky, podnikatelé, vývojářky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, streamujeme přednášky a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

unnamed 600x200x

ZPRÁVY Z KOMUNITY

V listopadu nám bylo ctí zúčastnit se akce Google Summit: Technologie pro společnost a s velkou radostí jsme se dozvěděli, že se v Česku otevírá grantová výzva Tech for Social Good. // Na akci Powering Digital Inclusion Through A European Collective jsme se mohli potkat s dalšími partnery, kteří stejně jako my řeší téma digitální inkluze. Je nám tedy také ctí být součástí evropského kolektivu organizací, kterou zastřešuje The Digital Collective. // Spustili jsme ostrý běh kurzu Digitální směna. Na jaře bude ještě jeden, zatím poslední za 0 Kč. // Nemůžeme se dočkat GUGmas, naší sváteční párty. // O našem i celosvětově nejmladším Google Developer Expertovi Denisovi Valáškovi si můžeš přečíst náš nový článek. // Našli jsme mezi sebou člověka, který nikdy nepracoval na Chromebooku, tak jsme mu jeden půjčili a poprosili o upřímnou recenzi. // Do GUGu se přidali David s Andrejem a Petrem a my máme radost. Chceš se přidat taky? Tak se přidej:)

NEJBLIŽŠÍ AKCE

RANDOM

Rozpoznání a rozvoj potenciálu u dětí – zní to jako příběh z budoucnosti? Náš Václav, který zároveň pracuje na Projektu Budoucnost shání šikovné lidi, co rozumí PR. Jsi to ty? Ozvi se mu! // Jak můžeš za 11 minut denně výrazně zlepšit své zdraví se dočteš tady. // Máš období kdy tweetuješ jak o život a za pár měsíců máš pocit, že jsi byl/a příliš sdílný/á? Zkus Semiphemeral, nástroj, který ti smaže všechny staré tweety a nechá jedině ty, na kterých ti opravdu záleží. // Máš období, kdy netweetuješ, protože nestíháš? Jak moc nestíháš? Umíš to poznat? Třeba ti s tím pomůže 7 levels of busy. // Pomoc malým firmám je na cestě! Q Designers hledá 50 takových, které chtějí růst.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat