SAZKAmobil představuje letní nabídku

SAZKAmobil představuje letní nabídku
2022-06-30T13:33:12+02:00
• 30. 6. 2022

Fotka od Pexels z Pixabay

Virtuální operátor MOBIL.CZ představil letní akci, v rámci které lze získat 50 GB za zvýhodněnou cenu. Záhy se přihlásil se svou letní nabídkou T-Mobile, která vyzývá k vyčerpání datového limitu, přičemž dostanete automatické navýšení zdarma. I Vodafone se pokusil uvést letní nabídku, ale ta se soustřeďuje zejména na školáky, kteří dostanou za vysvědčení neomezená data na měsíc. Nyní zde máme další letní akci, tentokrát od SAZKAmobil.

Letní akce ve jménu dat

Každý zákazník potřebuje v létě více dat. Abychom vyšli vstříc všem našim zákazníkům, připravili jsme pro ně speciální letní datovou nabídku. Tu jistě ocení během dovolené u vody, na chalupě, nebo kdekoliv na cestách,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKAmobil má speciální letní nabídku od 1. července do 31. srpna. Skládá se z několika součástí. V první řadě virtuál uvádí odměnu za dobití. Zde si stačí dobít minimálně hodnotou 300 Kč. Obdrží za to místo 1 GB rovnou 2 GB dat. Je zde jediná podmínka. Zákazník si musí kartu dobít online formou. Nelze tak učinit na prodejně. Lze tedy využít webových stránek nebo samotné aplikace pro mobily.

SAZKAmobil DL Tarify 1440x1000 1440x1000x

Zdroj: SAZKAmobil

Dále se snaží SAZKAmobil nalákat na zvýhodněnou cenu za 5GB balíček dat. Místo původních 350 Kč tak zaplatí 290 Kč. I zde platí, že pořízení musí proběhnout online formou. Virtuál nezapomněl na tarifní zákazníky. Ti dostanou dvojnásobek dat při dokoupení dat ke svému tarifu. Opět platí, že lze získat zvýhodnění jen skrze web nebo aplikaci.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat