Letní akce u T-Mobile aneb vyčerpejte data

Letní akce u T-Mobile aneb vyčerpejte data
2022-06-24T10:58:32+02:00
• 24. 6. 2022

Zdroj: T-Mobile

1

Letošní letní akce u mobilních operátorů bude asi po delší době datová. Již jsme vás informovali, že virtuální operátor MOBIL.CZ nabízí 50 GB FUP za cenu 399 Kč. Jde jen o jednorázovou akci. Nyní se ale o své slovo hlásí T-Mobile, který také láká na data.

Ještě jednou prosím

T-Mobile nabízí datově neomezené tarify, ale stále má v nabídce i takové, kde je nastaven FUP limit. Právě zejména pro tyto zákazníky si nachystal letní akci. Cíl je jednoduchý. Jakmile vyčerpáte svá data, tak obdržíte výzvu ve formě SMS zprávy, kde se dozdíte, že si můžete aktivovat navýšení.

Screenshot 1 1801x830x

Zdroj: T-Mobile

Kolik dat dostanete závisí na vašem tarifu. Pokud tedy máte 15 GB FUP u svého tarifu, tak si každý měsíc můžete zdarma aktivovat dalších 15 GB. Samotná akce trvá od 1. 7. do 31. 8. Aktivace probíhá skrze Můj T-Mobile. Tento letní balíček je možné využít i také v rámci EU. Aby toho nebylo málo, tak se operátor snaží nalákat lidi na vyčerpání svých dat tím, že pokud tak učiníte, dostanete  dárek v podobě magentového vodotěsného vaku na vodu či na pláž.

„Léto přináší mnoho zážitků, které chceme sdílet s ostatními. Z naší zkušenosti ale víme, že zákazníci někdy data zbytečně ‚šetří‘, protože se bojí, že jim dojdou. Aby se v létě nemuseli nijak omezovat, připravili jsme pro ně další porci dat na celé prázdniny,“ doplňuje Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Tato nabídka se vztahuje i na firemní zákazníky, jen musí mít balíčky Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo. Pakliže si někdo teprve pořídí Mobilní internet Extra Nastálo během léta, zúčastní se soutěže o 9 produktů od Xiaomi. T-Mobile nezapomněl ani na předplacenkáře: „Obnovu měsíční porce dat mohou využít také majitelé předplacených karet s aktivním ročním nebo měsíčním balíčkem s automatickou obnovou.“

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Pobavilo – takže pokud mám firemní tarif s nějakým paušálním objemem dat, tak je mi ta akce tradičně na nic …

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat