Samsung Galaxy XCover 6 Pro se ukazuje na prvních obrázcích aktualizováno

Samsung Galaxy XCover 6 Pro se ukazuje na prvních obrázcích [aktualizováno]
2022-06-02T11:30:03+02:00
• 2. 6. 2022

Zdroj: Samsung

Aktualizováno 2. 6.

Skoro po třech měsících se dozvídáme, jak bude vypadat nový odolný smartphone. Novinka například nebude mít výrazný fotomodul a také na horní straně bude dedikované tlačítko, zřejmě programovatelné. Mobil je výrazně pogumovaný, takže by měl odolat i větším nárazům a pádům. S obrázky mobilu se také objevily i specifikace, ale od posledního úniku se toho moc nezměnilo. Zřejmě se bude jednat o nejvýkonnější odolný mobil na trhu.

Xcover 02 1024x576 1024x576x Xcover 01 1024x576 1024x576x

Zdroj: giznext

Co se týče fotografické výbavy, tak na zadní straně má být 50MPx senzor. Sekundární bude ultra širokoúhlý, jen se neví, jestli nabídne 8 nebo 12 MPx. Přední strana nabídne 13MPx senzor.

Původní článek 19. 3.

Společnost Samsung ani v letošním roce nehodlá vynechat oživení řady odolných zařízení, kam vždy míří přírůstek v podobě telefonu a tabletu. Nejnovější zpráva obsahuje první informace týkající se modelu Galaxy XCover Pro 2, který nejspíš bude prvním 5G odolným telefonem od jihokorejského výrobce. Ke všemu nástupce Galaxy XCover Pro dorazí po poměrně dlouhé dvouleté odmlce.

Jen nutná vylepšení

Připravované novince patří kódové označení SM-G736B a v posledním benchmark testu u Geekbench byl rozpoznán osmijádrový procesor Snapdragon 778G od Qualcommu. U něj je k dispozici grafický čip Adreno 642L nebo 5G modem Snapdragon X53. V části hardwaru se ukáže operační paměť RAM o velikosti 6 GB, zatímco softwarovou výbavu zastoupí operační systém Android 12 s rozhraním One UI v neupřesněné verzi.

Firma Samsung v následujících dnech představí model Galaxy A73, na jehož základech bude údajně postavený dnešní zástupce. Do obrněné konstrukce by tak mohl dostat 6,7palcový Super AMOLED displej typu Infinity-O, 128GB interní úložiště včetně podpory microSD karet, minimálně 5 000mAh článek baterie s 25W nabíjením, známé certifikace odolnosti MIL-STD-810G či IP68. Na konec již v nejbližším období bychom mohli získat přesnější obrysy celého zařízení.

samsung Galaxy XCover Pro 2 661x819x

Samsung Galaxy XCover Pro 2 v Geekbench | Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, sammobile.com, giznext.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat