Uniká podoba Reno8 od Oppo aktualizováno

Uniká podoba Reno8 od Oppo [aktualizováno]
2022-05-16T19:25:58+02:00
• 16. 5. 2022

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 16. 5.

Věrohodný zdroj Slashleaks zveřejnil tiskové obrázky nadcházející novinky Reno8 od Oppo. Ty se výrazně liší od podoby uniklé v dubnu, ale je zde možnost, že starší obrázek zobrazuje nejvybavenější verzi. Pakliže se potvrdí podoba tohoto modelu Reno8, můžeme očekávat tři foťáky na zadní straně, přičemž předpokládáme, že jeden bude mít jen 2 MPx.

oppo reno8 series official renders in all color options revealed early 1000x1000x oppo reno8 series official renders in all color options revealed early 495 1000x1000x

Zdroj: Slashleaks

Původní článek 9. 4.

Produktová řada Reno7 má poměrně krátce po celosvětové premiéře a na veřejnost začínají prosakovat první informace, které se točí kolem v pořadí 8. generace série Reno. Zatímco společnost Oppo označuje veškeré zprávy za nepravdivé, tak s trochou odstupu můžeme pohlédnout na první snímek zařízení Reno8 nebo zmínit možné prvky ze seznamu specifikací.

Inspirace u OnePlus

Zveřejněná fotografie chystaného modelu Reno8 nemá vzhledově vůbec daleko od zařízení OnePlus 10 Pro, což nemusí být úplně od věci. Když vezmeme v potaz fakt, že obě značky spadají do velké korporace BBK Electronics z Číny. První zástupce by měl disponovat 6,55palcovým displejem v poměru stran 20:9. Dále s Full HD+ rozlišením, 120Hz obnovovací frekvencí a uvnitř implementovanou čtečkou otisků prstů.

Selfie kamerka bude nejspíš umístěna v proděravěném otvoru. Z celkových tří fotoaparátů vzadu si zaslouží především zmínku hlavní 50megapixelový objektiv IMX766 od Sony. Každopádně série Reno8 by mohla opět obsahovat minimálně tři stěžejní zástupce – Reno8, Reno8 Pro, Reno8 Pro+. Telefony začnou dostávat prostor asi ve 2. čtvrtletí letošního roku. Nakonec v nejbližších týdnech budou úniky čím dál častější a tím zjistíme i přesnější výbavu.

Reno8 2039x1349x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat