OnePlus potvrzuje specifikace Nord 2T aktualizováno

OnePlus potvrzuje specifikace Nord 2T [aktualizováno]
2022-05-16T19:29:10+02:00
• 16. 5. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 16. 5.

Tentokrát zde máme oficiální informace od společnosti OnePlus, co se týče nadcházející novinky Nord 2T. Firma uvedla, že mobil nabídne 80W nabíjení a procesor Dimensity 1300 od Mediateku. V následujících dnech OnePlus zveřejní informace kolem fotografické výbavy a také samotného displeje. K představení mobilu dojde již 19. května.

Screenshot 30 642x473x

Zdroj: onePlus

Aktualizováno 5. 5.

Po měsíci se opět ukazuje OnePlus Nord 2T, ale tentokrát jsou k dispozici skutečné uniklé produktové obrázky. Potvrzuje se tak předchozí vzhled, který byl zatím jen vytvořen na základě uniklých informací. Specifikace zatím zůstávají nezměněné, respektive zdroje stále zmiňují ty samé. Co se táče ceny, měla by se pohybovat kolem jedenácti tisíc korun.

OnePlus Nord 2T leaked render 1 944x566x OnePlus Nord 2T leaked render 21 930x552x

Zdroj: xda-developers

Aktualizováno 8. 4.

Nějakou dobu se neobjevily jakékoliv informace o nadcházející novince OnePlus Nord 2T, ale tentokrát zde máme obrázky s tímto mobilem. Zatím není jasné, jestli jde o finální vzhled, ale dle zdrojů je takřka přesný. Nejvíce asi zaujme zadní foto modul, který je tak trochu netradiční. Hlavní foťák dostal dostatek prostoru, ale sekundární vypadá minimálně trochu zvláštně.

OnePlus Nord 2T 5G leaks out in full with unusual camera design hot new processor and more 940x528x

Zdroj: @onsitego

Původní článek 31. 1.

Model Nord 2 od společnosti OnePlus má v portfoliu zanedlouho vystřídat nástupce nesoucí označení Nord 2T. Mobilní přírůstek přibližuje právě teď uniklý seznam výbavy, ale jeho skutečnou podobu zatím neznáme. Výrobce chce některé novinky uvést během příštího měsíce, kdy bychom mohli zjistit více. Každopádně telefon získá novou generaci procesoru Dimensity od MediaTeku a ještě rychlejší nabíjení u baterie.

Slibná vylepšení

Přední část zabere 6,43palcový panel typu Fluid AMOLED, k němuž připojí Full HD+ rozlišení nebo 90Hz obnovovací frekvenci. Srdcem zařízení bude osmijádrový čip Dimensity 1300, který zkombinují s 6/8/12GB operační pamětí RAM (LPDDR4X) a 128/256GB interním úložištěm (UFS 3.1).

Článek baterie o velikosti 4 500 mAh překvapí rychlým 80W nabíjením pomocí USB-C portu. Vzadu by měl vynikat 50MPx objektiv s OIS technologií a doplní jej 8 + 2MPx snímač. Naopak o selfie snímky se postará přední 32MPx kamerka. Softwarovou část obsadí rozhraní OxygenOS 12 postavené na Androidu 12.

Mezi zbývající prvky lze zařadit funkci dual-SIM, skener otisků prstů pod displejem, stereo reproduktory, NFC technologii či podporu 5G sítí. Nicméně chybějící 3,5mm jack pro sluchátka nahradí USB-C adaptér přibalený do prodejního balení. Nakonec nelze vyloučit, že následující dny přinesou další přesnější informace.

Zdroje: fonearena.com, phonearena.com, xda-developers.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat