Motorola chystá top model Frontier aktualizováno

Motorola chystá top model Frontier [aktualizováno]
2022-05-24T07:20:37+02:00
• 24. 5. 2022

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 24. 5.

Po nějaké době zde máme další informace o nadcházejícím top modelu od Motoroly. Tentokrát nejde o úniky nebo spekulace. Přímo společnost potvrdila příchod modelu na svých sociálních sítích. Sice nezmínila název, ale potvrzuje použití 200MPx foťáku. Motorola navíc dodala, že k představení dojde v červenci, ale nebylo zmíněné konkrétní datum.

motorola 200mp teaser 1 1080x1920x

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 27. 3.

V únoru se objevily informace o nadcházející novince Motorola Frontier 22, která by měla zapadnout mezi top modely. Díky dalšímu úniku se dozvídáme, že by mobil měl nabídnout zatím nepředstavený procesor Snapdragon 8 Gen 1+ společně s 12 GB LPDDR5. Zadní strana bude vybavena kromě 194MPx foťáku také senzory s 50 a 12 MPx. Přední strana bude mít 60MPx selfie kameru. Baterie by měla mít kapacitu 4500 mAh a bude podporovat 125W nabíjení. K dispozici má být i bezdrátová technologie, ale není jasné, jestli nabídne 30 nebo 50 W.

Původní článek 20. 2.

Motorola již nějakou dobu neměla nějaký top modle, který by vybočoval v porovnání s konkurencí. Zřejmě se ale chystá mobil, který minimálně z pohledu parametrů bude nabízet něco víc.

Motorola zveřejnila 29 telefonů, které obdrží Android 12

194 MPx

Evan Blass (@evlekas) zveřejnil render nadcházejícího modelu od Motoroly, který se bude chlubit mimo jiné 194MPx snímačem ba zádech. Zřejmě bude mobil moci fotit tak velké snímky, ale nativně se bude nabízet nižší rozlišení snímků. Jednoduše dojde na spojení pixelů, aby výsledná fotografie nabízela lepší kvalitu.

FL2HjnRXMAMzosJ 1783x1875x

Zdroj: Evan Blass (se souhlasem)

Můžeme jen odhadovat, že senzor bude od Samsungu, který má ve své nabídce právě 200MPx snímač. Další dva senzory mají mít 50 a 12 MPx, jeden pro ultra širokoúhlé snímky a druhý se zoomem. Displej asi nabídne 6,7 palců a bude se nabízet technologie pOLED. Měl by mít frekvenci 144 Hz.

O výkon se má starat Snapdragon 8 Gen 1 a všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 4500 mAh. Zřejmě bude součástí 120W technologie nabíjení. Zřejmě dojde i na bezdrátové nabíjení, kde by měla být 50W technologie. K představení novinky by mělo dojít v červenci.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com, androidheadlines.com, androidheadlines.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat