Skládací telefon Huawei Mate XS 2 se zřejmě brzy objeví

Skládací telefon Huawei Mate XS 2 se zřejmě brzy objeví
2022-04-28T06:30:27+02:00
• 28. 4. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Huawei oznámila datum uvedení nového vlajkového skládacího telefonu Huawei Mate XS 2. Huawei není na poli skládacích telefonů žádným nováčkem, jedná se tak v pořadí již o čtvrtý model řady Mate X.

Huawei Mate XS 2 dorazí již brzy oficiálně

Skládací telefon Huawei Mate XS 2 by měl být oficiálně představen 28. dubna, což je již opravdu za chviličku. Ohledně novinky toho zatím příliš mnoho nevíme. Očekává se, že by telefon mohl přijít s čipsetem Kirin 9000 (mluví se ale také o čipsetu Snapdragon 888 4G), 8palcovým OLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, Harmony OS systémem a baterií s kapacitou 4 500 mAh. Vzhledem k předchozí verzi, která neoslňovala příliš dobrou výdrží baterie by se měl Huawei zaměřit na tuto oblast  a také na vylepšení ohebného mechanismu.

Huawei Mate XS 2 629x472x

Zdroj: XDA

Mate XS 2 by měl být v podstatě vylepšenou verzí loňského modelu Mate X2. Podle renderů, které uveřejnila společnost Teme, by mohl telefon nově obdržet selfie kameru v displeji, což by byl oproti loňskému modelu pokrok. Te měl totiž kameru pouze na zadním panelu. Podle informací by mohl být telefon také vybaven podporou stylusu M-Pen a podporu rychlého 66W nabíjení.

Zdroje: gsmarena.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat