Vivo rozšíří sérii S o jednoho zástupce

Vivo rozšíří sérii S o jednoho zástupce
2022-03-27T15:00:23+02:00
• 27. 3. 2022

Zdroj: Vivo

Produktová řada S u společnosti Vivo se připravuje na rozšíření a zanedlouho do ní zamíří jedna novinka, kterou výrobce zatím skrývá pod označením V2190A. Avšak některé zdroje ze zahraniční mají jasno v tom, že v konečném výsledku telefon poznáme pod názvem S13E. Za zveřejněním kompletního seznamu specifikací tradičně stojí čínský úřad TENAA.

Silná střední třída

Do přední části by se měl podívat 6,44palcový AMOLED displej v poměru stran 20:9, který má dosahovat na Full HD+ rozlišení. Pod něj navíc nasadí skener otisků prstů. Hlavní výkon pod křídla vezme osmijádrový procesor (2,8 GHz) od neupřesněného dodavatele. Nejvyšší hardwarová konfigurace nabídne 12GB operační paměť RAM a 512GB interní úložiště, ale bez možnosti dalšího rozšíření.

Záda budou osazena trojicí fotoaparátů (50 + 8 + 2 MPx) a baterií zhruba o velikosti 4 600 mAh, které ještě doplní rychlé 44W nabíjení. Samozřejmě vpředu nesmí chybět 16megapixelová selfie kamerka. Výpis výbavy uzavře operační systém Android 12 běžící pod vlastní platformou OriginOS. Jediný otazník visí nad datem představení, přičemž se na polovinu dubna chystá konference ke žhavým novinkám Vivo X a Vivo Pad, kam může dorazit i dnešní Vivo S13E.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat