Realme Pad Mini se představí příští týden aktualizováno

Realme Pad Mini se představí příští týden [aktualizováno]
2022-03-29T09:00:29+02:00
• 29. 3. 2022

Zdroj: Realme

Aktualizováno 29. 3.

Realme se už netají nadcházející novinkou Realme Pad Mini a dokonce ukazuje zadní stranu tabletu na novém obrázku. Mezitím se ale potvrzují dřívější spekulace kolem specifikací. Jednoduše řečeno, tablet nebude patřit mezi nejrychlejší. Kromě verze s 3 GB RAM zde bude ještě vyšší se 4 GB a dvojnásobným úložištěm, tedy s 64 GB prostoru pro data. Realme navíc uvádí, že tato mini verze bude mít nakonec 8,7palcový displej.

Realme Pad Mini 1200x615x

Zdroj: Realme

Aktualizováno 22. 2.

Minulý týden jsme vám přinesli první informace o chystané novince Realme Pad Mini. Konečně se dozvídáme, že se bude jednat o 8palcový tablet, ale zatím neznáme rozlišení displeje. Bude se jednat o tenčí zařízení, jelikož tloušťka bude 7,6mm. Bude disponovat baterií o kapacitě 6400 mAh s podporou 18W nabíjení. Na zadní straně je výrazný modul foťáku, ale nabízet se bude skutečně jen 8MPx snímač. Přední strana ale asi nebude mít 5MPx senzor. Zřejmě i zde Realme použije 8MPx variantu.

Realme Pad Mini Press 2268x1418x

Zdroj: @onleaks

Původní článek 14. 2.

První pokus v podobě tabletu od společnosti Realme nebyl zrovna trefou do černého. Nicméně čínský producent to nevzdává a má rozpracovaného dalšího zástupce, který bychom měli oficiálně poznat pod název Pad Mini. Zařízení začíná sbírat potřebné certifikace pro zahájení prodeje. Záznamy zanesené do databází odhalují vybrané prvky ze seznamu specifikací.

Opět v průměru

Přírůstek se ukrývá pod kódovým označením RMP2105, které patří LTE variantě. S o něco nižší cenovkou bude určitě připravena také WiFi verze. Obě provedení by mohl pohánět osmijádrový procesor od Unisoc a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. U čipové sady údajně půjde o nejznámější model Tiger T616 s grafickým čipem Mali-G57. Velikost interního úložiště prozatím neznáme, ale kapacita 32 GB může být více než reálná.

Realme Pad Mini 1 1579x1817x Realme Pad Mini 2 1152x1417x

Zdroj: GSMArena

Zadní část obsadí osamocený 8megapixelový objektiv fotoaparátu, zatímco uživatelé na video hovory využijí 5megapixelový snímač v přední části. Posledním dílkem do skládačky pro dnešek je předinstalovaný operační systém Android 11. První zástupce Realme Pad dorazil v září loňského roku, takže jeho zmenšenina by měla skládat reparát někdy v horizontu jednoho až dvou měsíců. Následující týdny nepochybně přinesou další upřesňující informace.

Realme Pad Mini 4 1603x3535x Realme Pad Mini 3 1617x3529x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, smartprix.com, twitter.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat