Vivo připravuje předělávku modelu Y33s

Vivo připravuje předělávku modelu Y33s
2022-02-01T09:40:12+02:00
• 1. 2. 2022

Zdroj: Dotekománie

Pokud vám něco chybělo nebo přebývalo u posledního modelu Y33s, tak čínská společnost Vivo ho má v plánu znatelně překopat. Připravovaná novinka by měla nést označení Y33s 5G a změny se projeví ve spoustě částí. Telefon si určitě vyslouží menší displej, lepší procesor od stejného dodavatele, jinou sestavu objektivů nebo novější verzi softwaru.

Změn víc než dost

Přední panel zabere 6,51palcový LCD displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky zaplní 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hlavní výkon dodá 5G procesor Dimensity 700 od MediaTeku. Základní verze získá paměť 4+128 GB, zatímco pro nejnáročnější uživatele je připraveno provedení 8+128 GB. Ve všech případech se objeví slot pro paměťovou microSD kartu.

Y33s 5G 737x500x

Vivo Y33s 5G | Zdroj: Gizmochina

Dozadu chtějí nasadit dva průměrné fotoaparáty (13 + 2 MPx), což se zatím jeví jako nejzásadnější změna, ale směrem k horšímu. Celkovou výdrž údajně zaštítí 5 000mAh baterie doplněná o technologii rychlého 18W nabíjení. Uvnitř poběží nejnovější systém Android 12 pod vlastní nadstavbou. Nakonec na domácí půdě mají zařízení poprvé ukázat ve třech barvách od 12. února za cenu okolo 5 448 Kč (4 + 128 GB).

Zdroje: gizmochina.com, surfing.tydevice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat