Huawei dokončuje model Nova 9 SE

Huawei dokončuje model Nova 9 SE
2022-02-14T16:30:05+02:00
• 14. 2. 2022

Zdroj: Huawei

Čínská společnost Huawei do produktové řady Nova 9 připravuje jednu mobilní novinku, která stihla projít již několika certifikačními procesy a samozřejmě za sebou zanechala stopy. Nedaleko od oficiálního představení by měl být právě model Nova 9 SE. Nástupce má nakročeno na prodejní pulty s menším zpožděním, neboť výrobce uvedl poslední generaci začátkem listopadu roku 2020.

Zatím plno otazníků

Databáze u telefonu po vnitřní stránce počítá s osmijádrovým procesorem (2,4 GHz), 8GB operační pamětí RAM a 256GB interním úložištěm. Celkovou výdrž bude udávat 3 900mAh článek baterie doplněný o technologii rychlého 66W nabíjení. K dispozici mají být tři barevné varianty (bílá, černá, modrá). V každém případě modelu patří kódové označení JLN-LX1.

Díky úplnému rozpojení značek Honor a Huawei půjde o zcela přepracované zařízení, což naopak jiné zahraniční zdroje zcela vyvracejí. Chystaný Huawei Nova 9 SE může vycházet z Honoru 50 SE, který mimo jiné disponuje 6,78palcovým IPS LCD displejem s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí, 16MPx selfie kamerkou, čtveřicí zadních fotoaparátů a hlavním 108MPx snímačem.

V neposlední řadě uvidíme software EMUI či HarmonyOS včetně vlastních služeb Huawei Mobile Services. Nakonec snad už nejbližší dny přinesou více světla.

Zdroje: gizmochina.com, gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat