Twitter ve své aplikaci pro iOS testuje nový design vyhledávání

Twitter ve své aplikaci pro iOS testuje nový design vyhledávání
2022-01-13T15:00:20+02:00
• 13. 1. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Twitter i v novém roce pokračuje v servírování novinek pro své mobilní aplikace. Tentokrát se jedná o novinku ve vyhledávání, která se objevila vybraným uživatelům mobilní aplikace pro iOS.

Twitter testuje nový design vyhledávání

Nedávno jsme vás informovali, že Twitter testuje novinku v podobě retweetu příspěvku jako citace tweetu vložením do videa. V tomto ohledu se nechal inspirovat populární platformou TikTok. Nyní je na obzoru další změna. Tentokrát se jedná o redesign funkce vyhledávání. Nový design vyhledávání Twitter zkouší na malém vzorku vybraných uživatelů. Není tak zcela jasné, komu se novinka v aplikaci objeví.

Někteří šťastlivci mohou v aplikaci pozorovat přesunutí ikony vyhledávání ze spodní lišty do horní části. Aktuálně má ikona lupy své dedikované místo ve spodní liště se záložkami. Někteří uživatelé v rámci redesignu mohou pozorovat ikonu lupy, jiní pole „Hledat na Twitteru“.

hledani twitter 588x861x

Zdroj: Twitter

Twitter také oznámil, že klíčová slova respektive příspěvky, které je obsahují a která uživatel zablokoval, se nyní nebudou zobrazovat jen v hlavním streamu, ale také na dalších místech, jako jsou například funkce prozkoumat, trendy a návrhy pro vás, nebo e-maily od Twitteru. Tato změna se aktuálně zavádí pro všechny uživatele.

Zdroje: 9to5mac.com, twitter.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat