Realme 9 Pro+ se má představit již brzy

Realme 9 Pro+ se má představit již brzy
2022-01-22T08:00:27+02:00
• 22. 1. 2022

Zdroj: Realme

V pořadí 9. modelové řadě Realme nebrání nic v cestě a do blížící se série můžeme rovnou zařadit dalšího zástupce, který je předmětem dnešního úniku. Zveřejněná zpráva odhaluje všechny klíčové prvky výbavy, přičemž jí také doprovází fotografie zařízení. Sám čínský producent zveřejnil první reklamní plakát. Tím alespoň potvrzuje existenci tohoto telefonu.

Poprvé Pro+

Chloubou vpředu se stane 6,43palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Navíc pod ním údajně ukryjí skener otisků prstů. Milovníci selfie fotografování mohou vyhlížet 16megapixelovou kamerku umístěnou v proděravěném otvoru vlevo nahoře.

Realme 9 Pro Plus 3 1200x675x

Zdroj: GSMArena

Srdcem modelu bude čipová sada Dimensity 920 od MediaTeku přinášející podporu sítí 5. generace. Nejvyšší hardwarovou konfiguraci postaví na 8GB operační paměti RAM a interním úložišti o velikosti 256 GB. Zadní stranu chystá obsadit trojice fotoaparátů, kde hlavní roli zahraje 50MPx objektiv od Sony s technologií OIS. Dále jej doplní 8MPx a 2MPx snímač.

Posledním dílkem do skládačky je 5 000mAh článek baterie podporující rychlé 65W nabíjení. Datum oficiálního představení zatím zůstává velkou neznámou stejně jako prodejní ceny. Často udávané 1. čtvrtletí letošního roku pro většinu fanoušků značky není příliš uspokojivé.

Realme 9 Pro Plus 2 837x1021x Realme 9 Pro Plus 1 779x1042x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: smartprix.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat