Oppo představilo základní novinku A11s

Oppo představilo základní novinku A11s
2022-01-01T19:30:18+02:00
• 1. 1. 2022

Zdroj: GSMArena.com

Cenově dostupná novinka od společnosti Oppo má právě namířeno na prodejní pulty, kde bude k zakoupení pod označením A11s. I když zařízení nezískalo nic nadstandardního, stále jej můžeme zařadit mezi solidně vybavené zástupce. Budoucí majitele čeká velký displej, prověřený procesor od Qualcommu nebo velkokapacitní baterie pro zajištění slušné výdrže.

Ideál pro nenáročné

Přední část telefonu zabírá 6,5palcový LCD panel s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. K uvnitř nasazenému procesoru Snapdragon 460 od Qualcommu byla připojena 4/8GB operační paměť RAM nebo 64/128GB interní úložiště. Článek baterie o velikosti 5 000 mAh podporuje technologii rychlého 18W nabíjení.

A11s 1 850x600x

Zdroj: GSMArena.com

Vzadu je připravena trojice fotoaparátů poskládaná z hlavního 13MPx, hloubkového 2MPx a 2MPx makro snímače. Překvapivě zde nechybí ani skener otisků prstů. Naopak proděravěný otvor vpředu patří 8megapixelové selfie kamerce. Volný prostor po softwarové stránce dostal starší operační systém Android 10 s vlastní nadstavbou ColorOS 7.2, který ještě může později vyhlížet aktualizaci.

Čínský výrobce bude na mobilní trh dodávat dvě barevné verze (bílá, černá) za prodejní cenu v přepočtu od 3 453 Kč. Náročnější uživatelé za vyšší konfigurací (8/128 GB) zaplatí zhruba 4 145 Kč.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat