Je libo Huawei produkty až s 35% slevou? Na Smarty běží akce do 30. 1. 2022! sponzorovaný článek

Je libo Huawei produkty až s 35% slevou? Na Smarty běží akce do 30. 1. 2022! [sponzorovaný článek]
2022-01-21T19:00:01+02:00
• 21. 1. 2022

Sháníte nový tablet, smartphone, sluchátka či chytré hodinky? Stačí si jen vybrat z široké nabídky Huawei produktů. Ty nyní navíc můžete získat za neuvěřitelnou cenu na Smarty.cz. Neváhejte dlouho, akce platí pouze do 30. ledna 2022 nebo do vyprodání zásob. 

Už jen do 30. ledna 2022 můžete získat vybrané telefony, tablety, chytré hodinky, fitness náramky a sluchátka se slevou až 35 %. Vybrali jsme pro vás tři produkty, které můžete pořídit s nejvýraznější slevou. 

Huawei Band 6

Huawei Band 6 přichází na scénu s velkým 1,47“ AMOLED displejem, který vyrostl oproti minulé generaci až o 148 %. Obsahuje až 64 % přední plochy a poskytuje jemné rozlišení s 282 PPI. Dostanete na pohled něco opravdu zajímavého, co se bude vyjímat na vašem zápěstí. 

Huawei Band 6

Monitoring srdečního tepu i kyslíku v krvi je měřený po celý den a každý den, dokud je náramek nabitý. Dostanete tak celkem přesná a data za delší časové období. Hladina kyslíku v krvi (SpO2) je klíčovým ukazatelem celkového zdraví. Nízký obsah kyslíku v krvi způsobí únavu, nedostatek energie, ztrátu kapacity paměti. Dlouhodobý nedostatek kyslíku v krvi poškodí váš mozek, srdce a další orgány. Huawei Band 6 vám tuto hodnotu změří přesně, kombinací hardwarového senzoru a softwaru algoritmu.

Huawei Band 6

Chytrý náramek Huawei Band 6 pak celkově poskytuje velký dotykový 1,47“ AMOLED displej, měření srdečního tepu, měření okysličení krve, měření stresu, spánku, 96 profesionálních sportovních módů, upravitelné Watch faces (nepodporován iOS), monitoring spánku, sledování ženských period, notifikace z telefonu, až 14 dní výdrž. Lze spojit s Android i iOS. 

Huawei Watch GT2

Na pohled opět krásný designový kousek s odolnou a vodotěsnou konstrukcí může zdobit vaše zápěstí. Průměr ciferníku 46 mm z nich činí univerzální hodinky, které nekřičí svou velikostí, avšak zachovávají si robustnější vzhled, který nevypadá špatně ani na drobnějších pažích. Ve výsledku tak máte na zápěstí k dispozici 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů chráněný 3D sklem, což vám umožňuje pohodlné sledování důležitých atributů během vašich výkonů stejně tak dobře jako kontrolování času na ciferníku, který si můžete libovolně podle nálady měnit. 

Huawei Watch GT2

Huawei Watch GT 2 celkově nabízí voděodolnou konstrukci s 3D sklem, 1,39“AMOLED displej, procesor Kirin A1, výdrž až 14 dní, kontinuální měření tepu, spánku, stresu, spálených kalorií, kyslíku při cvičení, vlastní úložiště s možností přehrávání hudby, GPS, Glonass a Bluetooth 5.1.

Huawei Freebuds 4

Prémiová bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 4 s aktivním potlačením hluku, dotykovým ovládáním, moderním Bluetooth 5.2, detekcí nošení, odolností IPX4 a výdrží až 4 hodiny bez ANC respektive 2,5 hodiny se zapnutým ANC, v kombinaci s nabíjením v pouzdru až 22 hodin. 

01 1446x962x 02 907x588x

Pouzdro bylo navrženo tak, aby se pohodlně vešlo do dlaně a snadno vklouzlo do kapsy. Takže je můžete nosit všude s sebou a mít neustále možnost poslouchat svoji hudbu nebo si užít klid s aktivním rušením okolních hluků. Každé ucho je trošku jiné, a tak Huawei Freebuds 4 využívají adaptivní technologie k detekci ušního tvaru a nošení. Na základě toho vyberou vhodný režim potlačení hluku na míru pro vaše uši.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat