Tip na dárek: Novinka LAMAX Trims1 jen za 790 Kč sponzorovaný článek

Tip na dárek: Novinka LAMAX Trims1 jen za 790 Kč [sponzorovaný článek]
2021-12-18T07:30:48+02:00
• 17. 12. 2021

Značka LAMAX se na českém trhu prosadila díky audio produktům se skvělým poměrem cena/výkon. Nyní svou nabídku výrazně rozšířila a představila nová sluchátka a reproduktory, včetně nástupců předchozí generace. A právě díky sympatickým cenám se z nich stává ideální vánoční dárek.

Konečně sluchátka s nožičkou

Velmi zajímavým kouskem jsou sluchátka LAMAX Trims1. Jde o bezdrátové špunty s nožičkou, která jsou dostupná v černém a bílém provedení. Nabídnou úctyhodnou výdrž 6 hodin na jedno nabití, dotykové ovládání a zvuk vyladěný pomocí technologie BeatBass. Tím nejzajímavějším je ale jejich cena – stojí totiž pouze 790 Kč.

Náhlavní sluchátka jen za pár stovek

Příznivce náhlavních sluchátek by mohly zajmout LAMAX Blaze2 a LAMAX Muse2, které se od sebe liší hlavně konstrukcí – Blaze2 jsou kompaktnější, Muse2 naopak robustnější, tudíž lépe tlumí zvuky z okolí. Parametry ale mají prakticky totožné, jelikož oba modely nabízí až 35hodinovou výdrž, zvuk vylepšený pomocí technologie BeatBass, funkci automatického párování a také mikrofon pro handsfree hovory. Posledními rozdíly jsou cena a dostupné barvy. Robustnější LAMAX Muse2 vychází na 890 Kč, kompaktnější Blaze2 stojí jen 790 Kč a navíc i v růžové variantě, tudíž jsou ideální i pro něžná pohlaví.

LAMAX Blaze2 Pink 1700x1000x

Rozšíření oblíbeného Sounder2

Nových přírůstků se ale dočkala také řada populárního reproduktoru Sounder2, které se zároveň zařazují do rodiny LAMAX BeatShare – technologie, díky které je můžete propojit více reproduktorů mezi sebou. První novinkou je LAMAX Sounder2 Mini za 790 Kč, který se chlubí 360° zvukem vyladěný technologií BeatBass, výdrží až 30 hodin a voděodolností IP66. Druhou novinkou je LAMAX Sounder2 Max za 1 990 Kč, jehož hlavní předností je výkon 50 W, hudební režimy Bass nebo 3D sound a vylepšená voděodolnost IP67.

LAMAX Sounder2 Mini 1520x950x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat