Instagram umožní odpovídat na komentáře skrze Reels

Instagram umožní odpovídat na komentáře skrze Reels
2021-12-18T07:41:39+02:00
• 17. 12. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Reels, krátká videa na sociální sítí Instagram, v poslední době nabrala na obrovské popularitě. Samotná sociální síť se netají tím, že se svými Reels jde přímo proti TikToku, z něhož si nově bere další inspiraci. Skrze Reels bude nově možné odpovídat na komentáře pod ostatními příspěvky, tedy stejně jako právě na TikToku.

Nová vychytávka pro Reels

Vzhledem k obrovské popularitě této možnosti na TikToku je zcela pochopitelné, že se k tomuto kroku odhodlal také Instagram. Jedná se o praktický nástroj, který mnoha tvůrcům může ušetřit čas. Namísto dlouhého odpovídání na zprávy bude zkrátka možné natočit video a kromě reakce na komentář tak bude možné například se i vyjádřit k úplně jinému tématu.

instagram reels replies 990x499x

Zdroj: Instagram

Kromě nové možnosti odpovídání na komentáře Instagram přidává také přehled stories na konci roku. Uživatelé tak budou moci vyzdvihnout 10 vybraných příběhů a znova je sdílet se svými sledujícími. Sdílení historie má pouze jednu podmínku –  za tento rok jste museli sdílet zveřejnit alespoň 3 příběhy. Mezi další novinky patří také vyvolání okna s nahlášením chyb aplikace, jeho spuštění proběhne po zatřesení telefonem.

Instagram údajně testuje také funkci s názvem Take a Break [dejte si pauzu], která uživatele upozorní, že si má dát pauzu. Interval bude nastavitelný po třech časových úsecích – 10, 20 a 30 minut.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat