GUG prosinec – DigiDay, Livesport, tipy a triky

GUG prosinec – DigiDay, Livesport, tipy a triky
2021-12-01T15:00:00+02:00
• 1. 12. 2021

GUG.cz – jsme komunita lidí (dobrovolníků) se zájmem o nejnovější technologie. Jsme učitelé, podnikatelé, vývojáři, maminkatelky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, přednášky, workshopy a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

ZPRÁVY Z KOMUNITY

Zvládli jsme DevFest! Sledovali jste? Byla to nejtěžší akce, kterou jsme kdy pořádali. Ale povedla se i díky profíkům ze SlidesLive a profíkům z Kina Etáž a jejich skvělé kuchyni. Vynikající jídlo a pití dodávalo energii po celý den řečníkům, řečnicím i celému realizačnímu týmu. Díky! Díky i všem partnerům, kteří akci podpořili. // Zúčastnili jsme se akce Tech4Good v pro nás novém prostředí AirMeet (dobrý!), pokud tě zajímá v jakém stavu je IT v neziskovkách v ČR, v Německu a na Ukrajině, věz, že ve čtvrtek 9. 12. se koná akce Digital Transformation for Good, kde se o tom bude mluvit. // Slavíme rok spolupráce s Techsoupem a 100 neziskovek, kterým se díky ní dostalo pomoci. // Přidaly se k nám Ivana a Dorka a my máme radost! Chceš se přidat taky? Piš na info@gug.cz!

NEJBLIŽŠÍ AKCE

Livesport Talk XI – Livesport

Už dnes večer v 18:00 si můžete naladit další díl série Livesport Talk, tentokrát s názvem Radosti a strasti softwarového vývoje. Jedná se o panelovou diskuzi, kterou pořádá Livesport ve spolupráci s Česko.Digital a kterou bude moderovat naše Eliška Čejpová. Celý stream pak bude mít pod palcem náš Jirka Bartušek.

unnamed 12 200x107x

Digi Day pro neziskovky

Na dvouhodinový výlet digitálním světem pro neziskovky vás vezmou Markéta, Ondřej a Filip už tento čtvrtek 2. 12. Nástup v 15:00 před obrazovkou, registrovat se nezapomeňte nejpozději zítra tady: go.gug.cz/DigiDayNGO 

unnamed 13 200x107x

DigiDay pro vzdělávání

Dotknout se vesmíruYouTube z rychlíku a další zajímavý program ladíme pro učitelky, učitele a všechny fandy vzděláváníRegistraci na akci, která se bude konat v pondělí 13. 12. 2021 od 17:00 nezapomeň vyplnit ještě dnes.

unnamed 14 200x107x

TIPY A TRIKY

Musíš na Slacku dělat živého/živou, i když úplně ready nejsi? Zapni si one-click reactions a reaguj jak o medaile! Preferences -> Messages & media -> Show one-click reactions on messages. // Jak vytvořit skvělý videokurz se naučíš od Dana Gamrota na SEDUO. Do čtvrtka se zaváděcí slevou! // Android Beam/AirDrop – ale pro jakékoliv zařízení pouze s prohlížečem, po lokální wifi. // Důkaz existence tvojí práce – nápad ti s blockchainovým razítkem už nikdy nikdo nečórne. Skvělá grátis pojistka nejen pro všechny tvůrce. Blockproof. Mrk. // Nástroje a rámce, ve kterých můžeš přemýšlet o výzvách a problémech. „Starých dobrých“ 100 metod, a novějších taky dobrých, nevíme kolik přesně, untools (taky z Brna, hej:). // Nestačí calendly verze zdarma? Postačí zcal. Mělo by!

unnamed 15 600x200x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat