Oppo chystá základní novinku A95 bez 5G

Oppo chystá základní novinku A95 bez 5G
2021-11-10T15:00:52+02:00
• 10. 11. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Na trhy s nedostatečným pokrytím sítěmi 5. generace má čínská společnost Oppo nachystaného zástupce A95 v základní 4G verzi. K dříve uniklým obrázkům zařízení se dnes připojují další fotografie a první hrstka specifikací, které budou zcela uspokojivé pro nenáročné uživatele. O případném úspěchu zde pravděpodobně rozhodne až konečná prodejní cena.

Bez větších kompromisů

Přední panel zřejmě zabere 6,43palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením, 60Hz obnovovací frekvencí a uvnitř integrovanou čtečkou otisků prstů. Proděravěný otvor obsadí 16MPx selfie kamerka. O hlavní výkon by se měl postarat osmijádrový procesor Snapdragon 662 od Qualcommu postavený vedle 8GB operační paměti RAM a interního úložiště s kapacitou 128 GB.

A95 4G 1 2224x1300x

Zdroj: Gizmochina.com

Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet pro případ nedostatku místa na vlastní data. Dále v zadní části telefonu bude čekat trojice fotoaparátů (48 + 8 + 2 MPx), přisvětlovací LED dioda a 5 000mAh článek baterie doplněný o technologii rychlého 33W nabíjení. Uživatelským rozhraním má doprovázet rozhraní ColorOS 11.1 vycházející z operačního systému Android 11.

Oficiální dostupnost, datum zahájení prodeje nebo cenovka není v současné době známa, což se může změnit během následujících dnů či týdnů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat