Herní řada iQOO přinese dvojici Neo5s a Neo6 SE

Herní řada iQOO přinese dvojici Neo5s a Neo6 SE
2021-11-09T06:30:00+02:00
• 9. 11. 2021

Zdroj: iQOO

Společnost Vivo do své herní řady iQOO zanedlouho zařadí dvě novinky, které jsou právě teď předmětem úniku. Telefony ponesou název Neo5s a Neo6 SE. Rozdílů po stránce výbavy mezi nimi příliš nenajdete, ale bez problému se usadí v nejvyšších patrech mobilního trhu. Čínský producent by měl k oficiálnímu oznámení přejít během tohoto měsíce

Vysoké ambice

Model Neo5s má údajně v nabídce vystřídat Neo5 Vitality Edition a chystaný přírůstek vyrukuje s 6,56palcovým OLED displejem běžícím pod 120Hz obnovovací frekvencí. Hardwarovou část zastoupí čipová sada Snapdragon 888 od Qualcommu, 12GB operační paměť RAM nebo 256GB interní úložiště.

Výdrž obstará 4 500mAh článek baterie s rychlým 66W nabíjením. Zatímco vzadu vynikne hlavní 48MPx fotoaparát IMX598 od Sony, tak dopředu nasadí 16MPx selfie kamerku. Mobilní hráče potěší lineární motor na 4D vibrace a duální repro soustava.

iQOO logo 3382x1239x

Zdroj: iQOO

Druhý zástupce Neo6 SE toho o sobě zatím moc neprozrazuje. Nicméně je v očekávání procesor Snapdragon 778G nebo Snapdragon 778G+ z dílny Qualcommu. Neupřesněná baterie má získat technologii rychlého 66W nabíjení. Ať už výrobce zvolí jeden či druhý čipset, tak oba modely se určitě vydají cestou 5G sítí.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat