Black Friday: Niceboy produkty za bombastické ceny! sponzorovaný článek

Black Friday: Niceboy produkty za bombastické ceny! [sponzorovaný článek]
2021-11-17T10:58:57+02:00
• 17. 11. 2021

Každoroční svátek Black Friday je skoro tady ale vy si můžete skvělé slevy vychutnat už teď! Ať už sháníte mobilní telefon, tablet, nový notebook, kameru, reproduktor či sluchátka, u Smarty seženete vše a za bombastické ceny! Nabídka platí od 8. do 28. listopadu 2021 nebo do vyprodání zásob.

Nabídka od Niceboy

Niceboy si na českém trhu našlo své místo a každým novým produktem nabývá na své popularitě. Z jakého důvodu tedy být pozadu? Niceboy nabízí své portfolio napříč celým spektrem. Vybrat si můžete třeba bezdrátová sluchátka HIVE Beans, která vydrží až 20 hodin a stojí jen 666 Kč, nebo náhlavní bezdrátová sluchátka HIVE XL za 666 Kč. 

Beans3 1225x1050x Black Friday

Chcete-li zabrousit do kategorie chytrých hodinek, Niceboy nabízí model X-Fit Watch 2 lite za 799 Kč. Hodinky poskytují 1,69palcový dotykový displej, měření aktivity, měření tepu, krevního tlaku, okysličení krve, změří kvalitu spánku, upozornění na hovory, zprávy. Dále nabízí odolnost IP67, až 75 stylových ciferníků a 7 sportovních módů. Jedná se o ideální (levnou) vstupenku do světa hodinek. 

Black Friday

Smarty má ve skladech také herní příslušenství od Niceboy, včetně sluchátek, klávesnice, myši a podložky. I na tyto produkty platí výrazná sleva v rámci Black Friday. 

Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na tomto odkazu. Pozor, nabídka platí od 8. do 28. listopadu 2021 nebo do vyprodání zásob!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat