WhatsApp nyní umožní připojit se k hovoru i ve skupinovém chatu

WhatsApp nyní umožní připojit se k hovoru i ve skupinovém chatu
2021-10-22T09:30:55+02:00
• 22. 10. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

V červenci tohoto roku dostala služba WhatsApp novou funkci v podobě možnosti připojit se k již probíhajícímu hovoru. Nyní nově bude možné připojit se i k hovoru, který bude vytvořen v rámci skupiny.

WhatsApp vylepšuje přístup do skupinových hovorů

Podobnou funkci jsme mohli již zaznamenat i na platformě Facebook Messenger. Pokud je v rámci WhatsApp vytvořena skupina a v té bude zahájen skupinový hovor, nový uživatel bude mít možnost se připojit i poté, kdy byl hovor již zahájen a probíhá. Přímo v okně skupinového chatu se objeví ikona s možností připojit se do hovoru a namísto jmen účastníků, bude probíhající hovor opatřen názvem skupiny.

whatsapp join 1027x478x

Zdroj: Techcrunch

WhatsApp ve svém prohlášení říká: „Snažíme se dělat spojení mezi skupinami ještě více snadnější a spontánnější. Nyní je možné se ke skupinovému chatu připojit kdykoliv a bez problémů na jedno kliknutí přímo v okně chatu.“ WhatsApp se tak snaží reagovat na stále více rostoucí oblibu skupinových hovorů, které přináší jednoduchý způsob, jak se spojit s rodinou a přáteli.

Kromě výše uvedené novinky by měly hovory získat vylepšená vyzvánění, která by měla přijít s „lehčími“ a uchu lépe zvučícími tóny tak, jak je tomu u tónů pro zprávy. WhatsApp v poslední době přináší poměrně hodně novinek, kterými se snaží stále více svou platformu vylepšovat. Jednou z nich je například end-to-end šifrování záloh chatů.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat