O2 Pods jsou nová bezdrátová sluchátka od operátora O2

O2 Pods jsou nová bezdrátová sluchátka od operátora O2
2021-10-26T15:00:55+02:00
• 26. 10. 2021

O2 Pods; Zdroj: O2

3

Mobilní operátor O2 představil svou vánoční akci a při této příležitosti jsme se také dočkali i bezdrátových sluchátek O2 Pods. Bohužel nevíme, u které společnosti si je nechává vyrábět. Budou hlavně lákat na svou cenu, zejména ve spojení s vánoční akcí. Standardní cena je totiž 1299 Kč, ale s využitím akce je lze získat za 299 Kč.

O2 Vánoce jsou letos o slevách

O2 Pods

Jedná se o poměrně standardní bezdrátová sluchátka, která vydrží přehrávat hudbu 7 hodin, ve spojení s nabíjecí krabičkou se dá dostat na 28 hodin. Baterie sluchátek má kapacitu 45 mAh (každé), krabička pak 400 mAh. O nabíjení se zde stará konektor USB C. Konektivitu zajišťuje Bluetooth ve verzi 5.1.

sluchatka color range 1384x1107x

O2 Pods; Zdroj: O2

Jsou podporované profily A2DP, AVRCP, OPP, PBAP, SPP, HFP, HSP a co se týče dekódování, tak se nabízí SBC a AAC. O2 se chlubí, že sluchátka jsou velmi lehká, váží pouhé 3 gramy. Také proběhlo interní testování mezi zaměstnanci, které proběhlo úspěšně. Sluchátka ale nedisponují například ANC (aktivním potlačením hluku). Podporují dotykové ovládání na straně.

„True wireless je v posledních letech velice oblíbená technologie a vidíme to i na zájmu našich zákazníků o tento typ produktů,“ říká Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2. „Po pečlivém uvážení a řadě zákaznických průzkumů jsme se rozhodli, že vyvineme vlastní produkt v této kategorii. Navíc jsme je díky „tisícovce“ pro naše zákazníky schopni nabídnout za bezkonkurenční cenu 299 korun,“ vysvětluje Dostál a dodává: „V průběhu léta jsme O2 Pods intenzivně testovali napříč firmou a s finálním produktem jsme nadmíru spokojeni.“ Maloobchodní cena O2 Pods bude 1299 korun.

Zdroj: Tisková zpráv

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ondra Podolinský

10. 11. 2021, 15:17

Jak píše Carlitto – zvuk je opravdu špatný a nefungovalo mi dobře ani ovládání poklepy… Na druhou stranu mikrofony ve sluchátkách docela obstojné, dá se použít jedno sluchátko, baterka slušná, dosah od telefonu taky v pohodě. Kolem a kolem za 300 to rozhodně nepovažuju za vyhozené peníze. Za 1300 bych to ale vrátil.

Carlitto Rocco

8. 11. 2021, 18:36

OK, tak jsem si je dnes taky vzal za ty 300,-Kč a řenu Vám rovnou, nestojí ani za 100,-Kč!!!! Ten zvuk je naprostý hnus. Žádné výšky, zastřený zvuk, tupé basy, prostě hnus. NEDOPORUČUJU! Se Samsung Galaxy buds+ naprosto nesrovnatelné, je to úplně jiný vesmír a přitom se dají sehnat kolem 2000,-Kč
Jestli za tohle (o2 pods) dal nějaký blázen 1300,-Kč, tak ho opravdu lituju.

Ondra Podolinský

4. 11. 2021, 13:21

ANC snad nemá cenu ani u sluchátek za tuto cenu zmiňovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat