Byly odhaleny klíčové specifikace Moto G200

Byly odhaleny klíčové specifikace Moto G200
2021-10-30T19:30:40+02:00
• 30. 10. 2021

Zdroj: AndroidHeadlines

Na internetu prosakují další informace o chystaném modelu Moto G200 5G. Tentokrát se s novými informacemi pochlubil německý technologický zpravodajský web, který se odkazuje na anonymní zdroj. Poprvé se doslýcháme o naprosto zásadních podrobnostech o hardwaru a potenciální dostupností zařízení.

Moto G200 s trojicí fotoaparátů a SD888 

TechnikNews, německý zpravodajský web, prozradil, že telefon nese interní označení Yukon a v Číně bude v prodeji pod názvem Motorola Edge S30. Nadcházející vlajkový model společnosti bude představen už v listopadu letošního roku. 

Moto G200

Zdroj: AndroidHeadlines

Přední strana telefonu má být vybavena Full HD+ displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz. Velikost panelu je však prozatím neznámá. Telefon bude vybaven trojici zadních fotoaparátů – 108Mpx hlavní + 13Mpx ultraširokoúhlý + 2Mpx hloubkový senzor. Naopak pro selfies bude připraven 16Mpx snímač. 

Srdcem telefonu bude osmijádrový procesor Snapdragon 888. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť o velikosti 8 GB. Telefon v době představení bude pracovat s Androidem 11. Lze ale do budoucna očekávat aktualizaci na verzi 12. Evropský trh se Moto G200 dočká spíše začátkem příštího roku. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat