Společnost Sennheiser uvedla svá nekompromisní sluchátka CX Plus True Wireless

Společnost Sennheiser uvedla svá nekompromisní sluchátka CX Plus True Wireless
2021-09-18T20:23:57+02:00
• 19. 9. 2021

Zdroj: Sennheiser

Společnost Sennheiser uvedla plně bezdrátová sluchátka CX Plus True Wireless. Novinka známého výrobce zaujme každého milovníka hudby nejen špičkovou kvalitou zvuku, ale také nekompromisní výbavou. Do té patří potlačení okolního hluku, odolnost proti vodě, nebo kodeky aptX Adaptive a AAC.

Sennheiser CX Plus True Wireless – to nejlepší pro vaše uši

Tato novinka staví na na oceňovaných TrueResponse měničích, které přináší vyvážený přednes zvuku v celém frekvenčním pásmu 5 HZ – 21 kHz. Bezproblémový přenos zvuku zajistí technologie Bluetooth 5.2 s podporou kodeků aptX, AAC a nejnovějšího kodeku aptX Adaptive. Tento kodek umí navolit nejoptimálnější rychlost přenosu podle přehrávaného obsahu a ještě dokáže zajistit úsporu baterie při přehrávání MP3 skladeb, nebo sledování videí na Youtube. Předností tohoto kodeku je také schopnost synchronizace obrazu a zvuku při sledování videa a hraní her.

Sennheiser CX Plus True Wireless use mail 1920x1440x

Zdroj: Sennheiser

Ve výbavě nechybí ani funkce aktivního potlačení okolního hluku – ANC, které se bude hodit především ve městě. Integrovaná baterie dokáže dodat sluchátkům energii až na 8 hodin poslechu bez přerušení. Nabíjecí pouzdro pak dokáže dodat sluchátkům celkem až 24 hodin provozu. Sluchátka tak dokáží držet krok s naším rytmem po celý pracovní den. Sluchátka poskytnou i zvýšený komfort nošení v uších, kterého Sennheiser dosáhl díky ergonomickým studiím a zmenšení jejich rozměrů. Sportovně založené majitele sluchátka potěší svou voděodolností s krytím IPX4, které deklaruje odolnost proti stříkající vodě a potu.

Sennheiser CX Plus True Wireless black mail 1920x1920x

Zdroj: Sennheiser

V balení nechybí celkem 4 silikonové nástavce do uší, které zajistí to, že sluchátka budou sedět každému a rovněž se postarají o kvalitní izolaci od okolního hluku. Díky vestavěnému ekvalizéru se milovníci kvalitního poslechu mohou těšit také výrazným basům. Sluchátka jsou rovněž vybavena intuitivním dotykovým ovládáním, které lze přizpůsobit skrze nastavení v aplikaci Sennheiser Smart Control. Díky dotykovému ovládání tak bude hračkou vyřizování hovorů, ovládání přehrávání hudby, nebo hlasových asistentů Apple Siri, nebo Google Assistant. Praktickou funkcí je rovněž transparentní režim, který zajistí nerušenou komunikaci s okolím, aniž by bylo nutné sluchátka vyjmout z ucha. Sennheiser CX Plus True Wireless jsou dostupná v barevných variantách černá a bílá a získat je můžete za cenu 4 160 Kč.

 Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat