Realme Band 2 připomíná více hodinky než náramek

Realme Band 2 připomíná více hodinky než náramek
2021-09-27T09:35:51+02:00
• 28. 9. 2021

Zdroj: Gizmochina

Realme má s nositelnými chytrými produkty teprve roční zkušenost, v loňském roce společnost představila svůj první chytrý náramek Realme Band. Zda se dočkáme druhé generace svým způsobem záviselo na tom, zda se bude náramek první generace prodávat. Očividně je Realme s poptávkou spokojeno, protože uvádí Realme Band 2. 

Realme Band 2

Druhá generace je od svého předchůdce velmi odlišný. Působí spíše jako chytré hodinky než jako fitness tracker. Máme zde 1,4palcový LCD panel s rozlišením 167 x 320 pixelů a jasem 500 nitů. Ve spodním rámečku displeje se nachází kapacitní tlačítko, přičemž celý displej je samozřejmě dotykový. 

Realme Band 2 Realme Band 2

Zdroj: Gizmochina

Zajímavé je, že v prodeji bude jediná barevná varianta Space Grey (k zakoupení jsou libovolné řemínky). Máme tu vodotěsnost do 50 metrů, monitor srdeční frekvence nebo SpO2. Náramek podporuje 90 sportovních režimů, monitorování hladiny kyslíku v krvi, monitorování spánku, menstruačního cyklu nebo stresu. 

Přítomné je nejnovější Bluetooth 5.1 a doprovodná aplikace Realme Link, přičemž náramek je kompatibilní se systémem Android 5.1 / novější a iOS 11 / novější. Přítomná je 204mAh baterie s výdrží až 12 dnů. Realme Band 2 je v prodeji za 41 dolarů. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat