Motorola Edge 20 a Edge 20 Lite nově v Business Edition

Motorola Edge 20 a Edge 20 Lite nově v Business Edition
2021-09-12T16:30:15+02:00
• 12. 9. 2021

Zdroj: GSMArena

Motorola na svůj seznam telefonů Business Edition přidává také Edge 20 a Edge 20 Lite. Na stejném seznamu už z dřívějška je Edge 20 Pro. Telefony jsou založeny na stejných hardwarových specifikacích, ovšem nabízí vylepšené funkce zabezpečení. 

Motorola přidává na seznam další dva modely

Něco z toho je již k dispozici v běžných edicích řady Edge 20. Včetně technologie Lenovo ThinkShield, která je sadou funkcí zabezpečení hardwaru a softwaru navržených k ochraně před malwarem, phishingem a síťovými útoky. Nedávno společnost uzavřela partnerství se společností Zimperium za účelem dalšího zlepšování ThinkShield pomocí strojového učení ke sledování zařízení a analýze všech hrozeb.

Motorola

Zdroj: GSMArena

Telefony Business Edition obdrží dvě hlavní aktualizace operačního systému a tři roky aktualizací zabezpečení, stejně jako běžné telefony. Jsou to však také doporučení Android Enterprise. Všechny doporučené telefony splňují přísné požadavky společnosti Google na účast v programu a jejich opravy zabezpečení jsou doručeny do 90 dnů.

Mezi další vychytávky patří online režim s „Zero-touch“- možnost vzdáleného přihlášení a ovládání telefonu. Když jste u počítače, Ready For vám umožní přístup k aplikacím telefonu v počítači a umožní vám snadno skloubit soubory mezi telefonem a počítačem.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat