Aplikace Mapy.cz dostává profily pro uživatele

Aplikace Mapy.cz dostává profily pro uživatele
2021-09-09T18:46:29+02:00
• 10. 9. 2021

Zdroj: Mapy.cz

Seznam pracuje průběžně na svých službách, přičemž nejvíce pozornosti se dostává produktu Mapy.cz. Ostatně mobilní aplikace aspoň jednou za měsíc dostane nějakou funkci. Někdy se jedná o drobnost, někdy o zásadní funkci pro budoucí rozvoj. Dnes zde máme podstatnou novinku.

Mapy.cz zjednodušují zadávání adres

Profily a Mapy.cz

Aplikace Mapy.cz dostává profily pro uživatele. Zatím se jedná jen o jednoduchý přehled míst, tras, aktivit a také vložených fotografií. Nechybí nějaké tipy, historie a samozřejmě profilová fotografie. Jde ale teprve o začátek a zavedení nové části aplikace.

Mapycz 3753x3648x

Zdroj: Mapy.cz

Již nyní se pracuje také na možnosti zobrazení hodnocení, která uživatel udělil. Zřejmě je půjde editovat nebo nějak upravovat. Produktový manažer pro Mapy.cz nastiňuje, že služba chce cílit i na sociální aspekt. Dá se říci, že v této oblasti následuje hlavního rivala Google a jeho službu Google Mapy, kde jsou prvky sociální sítě již nějakou dobu.

„Stavíme profil našich uživatelů tak, aby měli vše dostupné na jednom místě. Dnes už jsou k dispozici na webu Místa a trasy, Aktivity a Fotografie. Brzy nasadíme i všechny jejich hodnocení. To celé se pak zanedlouho dostaví i do aplikace, kde jsou zatím jen Místa a trasy a Aktivity. Uživatelský profil je pro nás důležitý, protože motivuje uživatele k další práci s Mapy.cz. Také tím chceme podpořit důvěryhodnost hodnocení a obecně zviditelnit naše opravdové fandy, kteří Mapami žijí a přispívají do nich,“ říká Jakub Faifer, produktový manažer Mapy.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat