Honor Tab V7 Pro přijde s podporou stylusu a magnetické klávesnice

Honor Tab V7 Pro přijde s podporou stylusu a magnetické klávesnice
2021-08-06T06:12:46+02:00
• 8. 8. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Honor, ještě nedávno spadající pod Huawei, se před nějakou dobou osamostatnil a jeho znovuzrození je již na spadnutí. Kromě očekávaných smartphonů společnost také zveřejnila plakát lákající na uvedení nového tabletu Honor Tab V7 Pro, kterého se máme dočkat již 12. srpna a má s sebou přinést několik zajímavých funkcí.

Podpora stylusu a magnetické klávesnice

Co se týká podpory dotykového pera, ta není pro Honor žádnou novinkou. Stylusem byl vybaven také předchůdce Honor V6, zásadnější vylepšení však přijde v podporované klávesnici. Ta se již na první pohled, alespoň tedy z pohledu ze strany, podobá Magic Keyboard od Applu určené pro iPady Pro.

honor v7 pro plakat 441x900x

Zdroj: GSMArena

Jasná podobnost s iPady je také vidět na boku samotného tabletu, kde můžeme vidět nabíjecí dvojici reproduktorů a také USB-C pro nabíjení. Není však jasné, zda právě USB-C bude jediný konektor pro nabíjení tabletu, nebo jej výrobce vybaví konektory pro nabíjení z klávesnice, případně bezdrátovým nabíjením. O dalších specifikacích taktéž prozatím nevíme prakticky nic, spekulace mluví pouze o použitém čipsetu. Honor zde má vsadit na MediaTek Dimensity 1300T, což je pouze Dimensity 1200 optimalizována pro tablety. Na další informace si budeme muset počkat do oficiálního představení zařízení.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat