Apple zahájil prodej nové Magic Keyboard s Touch ID

Apple zahájil prodej nové Magic Keyboard s Touch ID
2021-08-08T21:58:15+02:00
• 9. 8. 2021

Zdroj: Apple

Apple oficiálně zahájil samostatný prodej nové klávesnice Magic Keyboard s Touch ID. U nejnovějších klávesnic, které jsou kompatibilní s M1 Macy, jsou k dispozici dvě varianty. Mezitím je možné zakoupit také aktualizovanou verzi, ovšem bez přítomnosti Touch ID. 

Magic Keyboard

Novou klávesnici Magic Keyboard s integrovaným Touch ID je možné zakoupit s numerickou klávesnicí i bez ní. Bez numerické klávesnice a s Touch ID vyjde klávesnice na 4 490 Kč. Magic Keyboard s Touch ID a číselnou klávesnicí pak zakoupíte za 5 290 Kč. Vestavěná čtečka otisků prstů usnadňuje ověřování přihlášení, nákupů Apple Pay a dalších. 

Magic Keyboard MK2C3CZ 2000x2000x Magic Keyboard

Zdroj: Apple

Klávesnice byly poprvé uvedeny na trh s M1 iMacy na konferenci Spring Loaded. Apple ale demonstroval počítače barevně sladěné i s klávesnicemi. Takže k žlutému iMacu dostanete žlutou klávesnici. Ve volném prodeji je ale k dispozici pouze bílá varianta. Součástí samostatné klávesnice Magic Keyboard s Touch ID je ale nový pletený kabel Lightning do USB-C, který jsme poprvé viděli s novými iMacy. Jedna důležitá věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že Touch ID je kompatibilní pouze s Macy M1, takže mimo M1 iMac je můžete používat s M1 MacBook Air, Pro a Mac mini.

Pokud hledáte klávesnici pro Mac s Intel procesorem, doporučujeme zakoupit variantu bez Touch ID, která vás bude stát „jen“ 2 990 Kč. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat