Vivo plánuje SE verzi k V21

Vivo plánuje SE verzi k V21
2021-07-11T19:36:59+02:00
• 12. 7. 2021

Zdroj: Dotekománie

Konec června tohoto roku patřil vstupu značky Vivo na český trh a s ním v oficiální podobě dorazil model V21, který už zanedlouho může doplnit zástupce nesoucí označení V21 SE. Zařízení do dnešní doby stihlo projít testovacími procesy v benchmarku Geekbench, u Google Play Console a teď naposledy jej vyzkoušel AI Benchmark.

Nástupce v přípravě

Poslední model V20 SE byl odhalen v září 2020, takže nová generace s označením V21 SE (V2061) by mohla nastoupit do rozjetého vlaku ve stejném časovém období. Veškeré spekulace mu připisují displej s FullHD+ rozlišením a proděravěným otvorem pro selfie kamerku. Výdrž telefonu bude řídit 4 100mAh článek baterie s podporou technologie rychlého 33W nabíjení.

V21 SE 400x400x

Vivo V21 SE v Google Play Console | Zdroj: Gizmochina.com

V hardwarové části se ukáže osmijádrový procesor Snapdragon 720G od Qualcommu, u něhož bohužel nenalezneme 5G modem. Následovat ho má operační paměť RAM o velikosti 8 GB vedle 128GB interního úložiště. To navíc rozšíříte po vložení paměťové microSD karty. Aktuálně posledním střípkem do skládačky je operační systém Android 11, ke kterému ještě nezapomenou přidat vlastní software FunTouch OS nebo Origin OS. Nakonec nelze vyloučit ani skener otisků prstů pod displejem a kvalitnější fotoaparáty v zadní části.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat