Herní iQOO 8 se začíná rýsovat

Herní iQOO 8 se začíná rýsovat
2021-07-25T08:00:19+02:00
• 25. 7. 2021

Zdroj: Smartphonecamp.com

Po půl roční odmlce se objevují první informace kolem nové generace modelu iQOO, za kterým bude opět stát společnost Vivo. Avizované zařízení s herním zaměřením protentokrát ponese přesný název iQOO 8 a v portfoliu nahradí posledního zástupce iQOO 7. Na veřejnosti začínají kolovat možné specifikace, což by čínský výrobce mohl údajně rozkrýt už začátkem příštího měsíce.

O stupeň lepší

Vpředu volný prostor vyplní displej s rozlišením 3 200 x 1 440 pixelů. Telefon získá prvenství v nasazení nového procesoru Snapdragon 888 Plus od Qualcommu, který dokáže běžet až pod taktovací frekvencí 3 GHz. Následovat ho bude 256GB interní úložiště a 12GB RAM s navíc 4GB virtuální pamětí RAM, takže uživatele čeká k využití celkem 16 GB. Přestože velikost článku baterie neznáme, tak přidají technologii rychlého nabíjení FlashCharge.

iQOO 8 1 970x921x

Zdroj: GSMArena.com

Posledním dílkem do skládačky nyní je operační systém Android 11 doplněný o vlastní uživatelské rozhraní OriginOS 1.0. Některé zdroje ještě dodávají o něco větší displej oproti iQOO 7 a vyšší obnovovací frekvenci pro maximálně krátkou odezvu. Všechny indicie včetně zveřejněného videa od samotného iQOO naznačují, že oficiální tisková konference pro média proběhne ve středu 4. srpna.

iQOO 8 3 461x1024x iQOO 8 2 690x771x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat