Chystá se i Realme GT Pro Master Edition aktualizováno

Chystá se i Realme GT Pro Master Edition [aktualizováno]
2021-07-12T13:31:18+02:00
• 12. 7. 2021

Realme GT; Zdroj: Realme

1

Aktualizováno 12. 7.

Nejnovější spekulace kolem nadcházející novinky Realme GT Master Edition naznačují, že tento upravený mobil vycházející ze základní verze GT bude mít ještě jednu variantu. Měli bychom se dočkat modelu Realme GT Pro Master Edition. O názvu raději nebudeme polemizovat, ale co se týče označení Pro, tak by ve specifikacích měl být vystřídán Snapdragon 870 za Snapdragon 888, případně Snapdragon 888+. Jestli dojde i na další změny, není zatím známo. Společnost by měla ale v tomto týdnu začít lákat na tuto nadcházející novinku.

Původní článek 6. 7.

Realme se snaží dostat do každého kouta mobilního trhu, což dokazují nedávné novinky Realme GT a Realme GT Neo. Oba mobily mají co nabídnout a spadají do vyšších příček, byť ne cenou jako takovou. Obě novinky jsou si v některých aspektech podobné. Společnost ale připravuje další variantu pod názvem Realme GT Master Edition.

Jen honosný název?

Ačkoliv samotný název Realme GT Master Edition by mohl evokovat, že by novinka měla nabídnout ještě lepší specifikace než původní model Realme GT, tak ve skutečnosti půjde Realme trochu dolů. Aspoň co se týče samotného procesoru. Nebude totiž použit ani jeden top model od Qualcommu nebo Mediateku. Místo toho se zde bude nacházet Snapdragon 778G, aspoň podle spekulací.

K dispozici jsou i neoficiální rendery nadcházející novinky založené na uniklých CAD schématech. Sice se asi dočkáme dalšího extravagantnějšího designového pojetí, ale co se týče specifikací, je poměrně nejasné, na co chce společnost lákat. Například displej má být identický jako předcházející dvě verze, tedy 6,43palcový AMOLED Full HD+ displej se 120Hz frekvencí.

I zadní strana ponese hlavní 64MPx snímač společně s ultra širokoúhlým foťákem a jedním pro makro snímky. Spekulace ale naznačují, že právě Realme GT Master Edition má být první mobil, kde bude spolupracovat společnost Kodak. Nyní si tedy musíme počkat na oficiální uvedení, kde se dozvíme, jestli Realme GT Master Edition bude jen další verzí již představených modelů, nebo mobil přinese zcela něco nového.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

René Fírek

6. 7. 2021, 20:49

Příjemné, jen baterii mohli dát výkonnější. Maji dravou obchodni strategii.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat