Xiaomi chystá Mi Mix 4, opět ve jménu displeje aktualizováno

Xiaomi chystá Mi Mix 4, opět ve jménu displeje [aktualizováno]
2021-06-24T07:30:45+02:00
• 24. 6. 2021

Zdroj: Xiaomi

Aktualizováno 24. 6.

Xiaomi Mi Mix 4 sice má lákat zejména na displej a ukrytou kameru v něm, ale co se týče ostatních specifikací, máme se na co těšit. Nyní se objevují informace, že novinka nabídne 5000mAh kapacitu, přičemž mobil bude disponovat dvěma články. Díky tomu se bude moci chlubit 120W nabíjením přes USB C. Bezdrátová technologie má poskytnout až 80 W.

Původní článek 20. 6.

Xiaomi má poměrně široké portfolio zařízení, ale jedna série se vyjímá. Samozřejmě myslíme Mi Mix, kde se vždy objevovaly modely s unikátnějšími technologiemi. Sice došlo na menší pauzu, ale v tomto roce jsme se dočkali pokračování v podobě Mi Mix Fold. Kromě ohebného displeje zaujme tekutou čočkou foťáku. Objevují se ale spekulace kolem nadcházejícího modelu Mi Mix 4.

Xiaomi Mi Mix Fold oficiálně, návrat ve velkém stylu

Xiaomi Mi Mix 4?

V tuto chvíli není známá podoba chystané novinky, ale z dostupných spekulací se pokusí Xiaomi tak trochu o návrat k původnímu konceptu, s kterým řada Mix začínala. Výrobce chce uvést model s maximálním využitím přední strany pro samotný displej, přičemž rámečky mají být minimální. Předpokládáme, že se nenabídne ani brada pod displejem.

Mi Mix Fold

Zdroj: Xiaomi

Hlavní předností ale má být integrovaná přední kamera do samotného zobrazovacího panelu. Ostatně si s touto technologií pohrává Xiaomi již od roku 2019 a asi nadešel čas na komerční nasazení. Sice displej by měl být úchvatný, ale jeho rozlišení zůstane na hodnotě Full HD+, právě kvůli integrované kameře.

Co se týče ostatních specifikací, tak máme očekávat Snapdragon 888. O energii se má postarat baterie o kapacitě s podporou 120W nabíjení. Teoreticky můžeme očekávat ještě integraci tekuté čočky foťáku jako u modelu Fold. K představení by mělo dojít v druhé polovině tohoto roku, ale to je jen odhad.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat