Tamagotchi je zpět, tentokrát v podobě chytrých hodinek

Tamagotchi je zpět, tentokrát v podobě chytrých hodinek
2021-06-19T19:33:13+02:00
• 19. 6. 2021

Zdroj: KnowTechie

Věřte tomu nebo ne, ale letos si připomínáme 25. výročí vydání prvního Tamagotchi. Zdá se tedy, že to byla jen otázka času, než se ikonická hračka objeví s moderními technologiemi. Dočkali jsme se totiž Tamagotchi Smart, který využívá podobný design dnešních chytrých hodinek. 

Tamagotchi je zpět

Novinkou v tomto modelu je zahrnutí dotykového a hlasového ovládání. Pomocí dotyku můžete svého mazlíčka probudit a mazlit ho. V rámci hlasového ovládání ale neočekávejte rozpoznávání řeči. Tuto funkci můžete použít k probuzení vašeho mazlíčka a ve skutečnosti nerozpozná konkrétní příkazy. Vzhledem k tomu, že společnost Bandai navrhla Tamagotchi Smart pro děti, je to pravděpodobně to nejlepší. 

Tamagotchi dims 675x506x

Zdroj: Engadget

Každý Tamagotchi Smart také přichází s novými postavami, o které se musíte starat. Bandai bude také prodávat samostatné karty „TamaSma“, které majitelům chytrých telefonů umožní odložit si exkluzivní postavy a předměty. 

Funkce z předchozích zařízení Tamagotchi, jako je Pix, se přirozeně vrací. Smart funguje jako digitální hodinky a krokoměr. Soudě podle vydání videa společnosti Bandai je také možné poslouchat hudbu.Tamagotchi Smart se začne v Japonsku prodávat v listopadu za přibližně 60 dolarů. O mezinárodním prodeji zatím nepadlo ani slovo.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat