Podoba Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 3 poodhalena aktualizováno

Podoba Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 3 poodhalena [aktualizováno]
2021-06-29T15:30:31+02:00
• 29. 6. 2021

Zdroj: Dotekománie

1

Aktualizováno 29. 6.

K dispozici máme další rendery menšího modelu Galaxy Z Flip 3, ale kromě toho se dozvídáme, jaké budou úhlopříčky displejů. Začneme u zmíněného modelu. Menší displej naroste o 0,8 palce na 1,9 palců, což trochu odstraňuje neduh původního modelu. Vnitřní panel zůstává na velikosti 6,7 palců. Galaxy Z Fold 3 asi neprojde jakoukoliv změnou úhlopříček a Samsung zachová původní rozměry, tedy 6,23 palců vnější a 7,55 palců vnitřní.

Aktualizováno 24. 6.

Evan Blass opět zveřejnil podobu zařízení, která teprve čekají na své oficiální představení. Tentokrát se nám naskýtá pohled na tiskové rendery nadcházejících novinek Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 3. Mnoho informací je již známo a více méně se potvrzuje větší sekundární displej u ohebného véčka Flip.

E4qaBJsWUAQx1rZ 863x851x E4qkWBHXwAgIQ W 838x751x

Zdroj: Evan Blass

Původní článek 22. 6.

Začátkem tohoto měsíce internetem proletěla informace o tom, že Samsung Galaxy Z Fold 3 vstoupil do procesu masové výroby. To byla skvělá zpráva, protože bylo ihned jasné, že nový skládací telefon klepe pomalu a jistě na dveře. Ovšem kromě této zprávy jsme se nyní dozvěděli, že Samsung začal hromadně vyrábět také Galaxy Z Flip 3. 

Samsung zahájil hromadnou výrobu

Společnost Samsung si měla objednat výrobu 50 000-70 000 kusů Galaxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3 denně. Hlavním plánem jihokorejského technologického giganta je vyrobit dohromady sedm milionů kusů obou zařízení. Tento počet chce mít připravený včas ještě před uvedením na trh. 

Samsung

Zdroj: GSMArena

Samsung samozřejmě prozatím žádné bližší informace o těchto dvou modelech nezveřejnil. Ovšem víme, kdy budou telefony představeny – 3. srpna letošního roku, přičemž uvedení na trh je údajně stanoveno na 27. srpna.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com, gsmarena.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 25. 6. 2021, 4:48

Jak vidím tak selfie kamera je vidět, takže nebude under display camera.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat