Realme Watch 2 a TechLife Robot Vacuum, to jsou novinky od čínského výrobce

Realme Watch 2 a TechLife Robot Vacuum, to jsou novinky od čínského výrobce
2021-06-19T13:30:11+02:00
• 19. 6. 2021

Zdroj: XDA-Developers

Společnost Realme představila nový smartphone Realme GT. Jedná se o cenově dostupný top model, který přichází s procesorem Snapdragon 888 a 120Hz AMOLED displejem. Kromě toho jsme se ale dočkali také nových chytrých hodinek Realme Watch 2 a robotického vysavače. 

Realme Watch 2

Tato řada je již nějakou dobu k dispozici na vybraných trzích, jako je Malajsie, ale nyní se dostává na všechny globální trhy. Řada zahrnuje dva modely – Watch 2 a Watch 2 Pro. Oba mají design, který jako by z oka Apple Watch vypadl.

Realme Watch 2 Pro 920x920x Realme Watch 2 Pro back 920x920x

Hodinky s přídavkem Pro jsou z těchto dvou modelů nejvýkonnější a nabízí 1,75palcový displej se špičkovým jasem 600 nitů, odnímatelný silikonový řemínek, monitor SpO2 kyslíku v krvi a optický senzor srdečního tepu.  Dodává se s předinstalovanými více než 90 sportovními režimy, 100+ ciferníky, ochranou proti vodě a prachu (IP68) a vestavěným GPS.

Realme Watch 2 920x920x Realme Watch 2 back 920x920x

Hodinky Realme Watch 2 mají naopak menší 1,4palcový displej a chybí jim integrované GPS. Zbytek hardwaru je ale víceméně stejný jako u modelu Pro, včetně senzorů a hodnocení IP68. Hodinky Realme Watch 2 Pro se v Evropě prodávají od 75 eur. Cena Realme Watch 2 byla stanovena na 55 eur.

Realme TechLife Robot Vacuum

Jedná se o 2 v 1 vysavač, který vypadá jako kopie Roomba. Robotický vysavač využívá mapovací systém LiDAR a je vybaven 38 vysoce přesnými senzory pro přesné mapování okolí. Podporuje suché i mokré čištění.

Realme robot vaccum cleaner 2 1024x691 1024x691x

Zdroj: XDA-Developers

Vysavač dokáže identifikovat povrchy v reálném čase a automaticky zvyšuje svou rychlost a sací výkon při práci v oblastech sběru prachu, jako jsou koberce a rohy. Uvnitř vysavače je umístěna baterie s kapacitou 5 200 mAh, která na jedno nabití zvládne až 300 minut práce. Funguje také s Asistentem Google a Alexou. Cena robotického vysavače Realme TechLife je 279 EUR a lze si jej předobjednat na stránkách realme.com a AliExpress od dnešního dne.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat