Galaxy M32 oficiálně představen

Galaxy M32 oficiálně představen
2021-06-22T06:30:19+02:00
• 22. 6. 2021

Zdroj: Samsung

Samsung právě představil nový smartphone Galaxy M32 pro indický trh. Zařízení disponuje velkou 6 000mAh baterií, 6,4palcovým AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz a procesorem Mediatek Helio G80. 

Galaxy M32 nejprve pro indický trh

Na přední straně si ihned všimneme ikonického výřezu ve tvaru kapky, ve kterém se nachází 20megapixelový fotoaparát. Samotný displej nabízí rozlišení FHD+ a má svítivost až 800 nitů. Na straně pravé najdeme tlačítko pro vypnutí/zapnutí displeje, které slouží zároveň jako čtečka otisků prstů. 

Naopak zadní plocha nabízí 64megapixelový fotoaparát, 8megapixelový ultraširokoúhlý fotoaparát a dvojici 2megapixelových modulů pro makro snímky a hloubková data. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se stará operační paměť s kapacitou 4 nebo 6 GB, záleží, kterou variantu zakoupíte. Vybrat si můžete také mezi 64 a 128GB vnitřním úložištěm, jenž lze rozšířit pomocí microSD karty. Telefon pak běží na operačním systému Android 11 s nadstavbou OneUI 3.1.

Galaxy M32 Galaxy M32 Galaxy M32

Zdroj: Samsung

Baterie kromě velké kapacity podporuje také rychlé 25W nabíjení, ovšem v balení najdete jen 15W adaptér. Telefon se může pochlubit také konektorem pro drátová sluchátka a připojením Bluetooth 5.0. 

Galaxy M32 bude v prodeji v černé a modré variantě. Verze 4/64 GB vyjde na 200 dolarů, zatímco vyšší verze 6/128 GB je dražší o 30 dolarů. První prodeje začínají 28. června výhradně prostřednictvím Amazonu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat