Black Shark FunCooler 2 magnetický ventilátor přichází pro iPhone 12

Black Shark FunCooler 2 magnetický ventilátor přichází pro iPhone 12
2021-06-16T13:44:47+02:00
• 16. 6. 2021

Zdroj: Gizmochina

Black Shark jistě znáte. Společnost se zprvu prezentovala jako výrobce herních telefonů. Jak to ale u výrobců smartphonů bývá, často rozšíří své portfolio o další položky, ačkoliv v případě Black Sharku se stále jedná o položky pro hraní her. Nejnovějším produktem společnosti je nová verze chladícího ventilátoru FunCooler 2, který je speciálně navržen pro řadu iPhone 12. 

Black Shark

Magnetická verze FunCooler 2 se připevní pomocí magnetu na zadní straně telefonů iPhone 12. Jak už víte, řada iPhone 12 je vybavena magnety, které umožňují magnetické připevnění periferních zařízení a příslušenství k zadní části telefonu. Apple samozřejmě nabízí nepřeberné množství příslušenství, které tento design využívá, ale nechybí na trhu ani příslušenství od jiných výrobců. 

Black Shark Black Shark Black Shark 2 FunCooler 2 Magnetic Version a 690x920x Black Shark 2 FunCooler 2 Magnetic Version 690x920x

Zdroj: Gizmochina

Black Shark ventilátor má šířku 62 mm a tloušťku 22 mm. Díky tomu se FunCooler 2 stává jedním z nejmenších externích ventilátorů na světě. Díky svému minimalistickému designu by neměl vadit při dlouhodobém hraní her. V chladicím ventilátoru je 15 magnetů Iron-Boron, které zajišťují bezpečné připevnění k telefonu. Celková hmotnost činí 73 gramů. Finální cenu příslušenství společnost ještě neuvedla, rovněž datum zahájení prodeje. Očekává se, že prodej bude zahájen nejprve v Číně a poté se rozšíří na další regiony.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat