Apple Watch s eSIM oficiálně v ČR, zatím jen u T-Mobile aktualizováno

Apple Watch s eSIM oficiálně v ČR, zatím jen u T-Mobile [aktualizováno]
2021-06-14T09:30:13+02:00
• 14. 6. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 14. 6.

Dnes T-Mobile oficiálně spouští Apple Watch Connection, díky čemuž lze používat mobilní připojení u hodinek Apple Watch ve verzi GPS + Cellular. Jsou podporovány modely Apple Watch Series 6, Apple Watch SE a novější. Aktivace probíhá přímo v aplikaci Watch na iPhonech. Služba ale není zdarma. T-Mobile si účtuje 99 Kč měsíčně, přičemž ten, kdo si ji objedná do jednoho roku od uvedení, dostane tři měsíce zdarma. Jestli se služba objeví i konkurenčních operátorů, není zatím jasné.

Původní článek 7. 6.

Apple Watch řadu let podporují mobilní data. V zahraničí si uživatelé mohli užívat benefity, které my v České republice využívat nemohli. Tomu je ale po několikaletém čekání u konce. T-Mobile jako první český operátor do své nabídky zařadí chytré hodinky Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE ve verzi GPS + Cellilar s podporou eSIM.

Apple Watch s GPS+Cellular i v Česku

To je velká věc pro nejednoho jablečného majitele. Oba modely budou v prodeji od pondělí 14. června. Kompletní ceník, dostupnost a informace o tarifech budou k dispozici ve stejný den na stránkách českého operátora. 

Apple Watch

Zdroj: T-Mobile

Podle příspěvků na Twitteru se ale zdá, že budete muset mít dva tarify. Jeden na svém mobilním zařízení a druhý tarif pro Apple Watch. To ale v tuto chvíli jen spekulujeme. V pondělí 14. června v 15:00 se dozvíme více. Tak či onak jde o velký posun dopředu. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat